Pozdrav svim clanovima. U pitanju je 539. Hvala bogu sve normlano ide kao metak pali cuje se normlano sve reze ima snage na pretek. Motor pre 10-tak godina radjen. Primetio sam ne znam ni sam kada na nekih 70 mozda vise stepeni curi i to dobro voda na odusak kap po kap onako lije malo imam velike uzbrdice do kuce i tu najvise kapka na ravni isto u leru malo curi stane. Na 60° sam skinuo cep i video kao neka bela pena nista strasno al onako na površini. Upalim masinu normlano kruzi voda sve ok. Antifriz je u sistemu od zimus moram dodati da je ostalo malo vode zbog slavine. Hteo sam ceo sistem da operem ali me je ta slavina sprečila i sipao sam antifriz na to malo obicne obicne vode da se ne igram ne daj boze a bio je mraz.Dodavao sam mozda 1.5 l antifriza jedno crevo jd vlazilo sada ne vise. Temp je 80 nesto malko preko u ekstremnim uslovima. Pre godinu dana kad je bila temp nekih 45 ° napolju isao sam 2 brza uzbrdo veci gas zurba je bila bio je na 96 mozda ali iskreno bile su celije zapusene od prašine majstor kaze sve ok kao sto i jeste.Hvala i pozdrav.