I come in peace :)

Zhexy

Član
Učlanjen(a)
26 Avg 2013
Poruka
609
Pozdrav svima. Ja sam Zeljko, iz okoline Stare Pazove tacnije mesto Golubinci. srednju i fakultet zavrsio u Novom Sadu, tacnije sad sam apsolvent. Srednja elektrotehnicka racunari, faks poljoprivredna tehnika. poslednje 2 godine bavim se ajvarom verovali ili ne (moji proizvode skoro sve vrste povrca i tako u jednom trenutku doslo je do zastoja trzista i ja pocnem ajvar). Prosle godine sam napravio oko 600 kg tj 600 tegli ajvara ove godine planiram 2000. Vecina odlazi za prodaju.
Takodje sam napravio pusnicu za dimljenje mesa sa filterom od kamena. tako da i toga imam za prodaju, ove godine svinjsko meso bi trebalo da bude jeftino.. uglavnom imam oko 1000 kg svoje svinjetine i jos nekih 500 kg cu kupiti. Moja poslednja ozbiljna zanimacija su kunici. Uzeo sam 6 hajkom zenki 2 linije 2 hajkom muzjaka 2 linije 4 panon zenke 2 linije i 2 muzjaka panon 2 linije.. tako da bi ovo trebalo da bude dosta ozbljino. u maticne jedinke sam ulozio oko 170 evra plus, pa kavezi jos toliko i vise itd itd.

Studirao sam tehniku sve vidove eksplatisanja energije, uvek spreman za razgovor ili diskusiju o necemu.

1989 sam godiste.

Uostalom koga nesto zanima slobodno neka pita. Moji se bave povrtarstvom, pa tako i ja, nije bajno tj katastrofa je ali covek mora nesto da radi. imam sve vrste povrce jedino jos uvek aroniju i goji biljku .. aroniju necu.. ne isplati se.. ali GOJI i te kako hocu :)

Posto sam nov u kunicarstvu svaka vrsta saveta bi bila fina.
moj skype je kallykv. telefon ne bih bas ovako javno da postavljam, ako bude potrebe tu je e mail i skype.. a i telefon u krajnjem slucaju.

moj facebook je facebook.com/ztepic

dostupan sam non stop :D

prvo pitanje.. zecice hajkom okocene 6.5.2013.. negde ovih dana bih trebao da ih pustim da se pare.. ali covek ih nije tovio da budu debele na farmi .. pa kad je vreme da ih pustim kod zekana ? nemaju jos 3kg oko 2.8kg

Nazad
Vrh