honda F-700

burke2

Novajlija
Učlanjen(a)
23 Apr 2013
Poruka
2
Pozdrav svima. Zovem se Ljubisa Kostic. Zivim i radim u Leskovcu.Odskora sam poceo da se bavim vocarstvom. Zanima me zna li ko dimenzije klinastog kaisa za motokultivator honda mio standard f-700. Stari klinasti kais je bio nazubljen ali se zagubio negde. Unapred hvala.

ljubisa ja imam hondu F600. tvoja F700 treba da je skoro u potpunosti ista sem motor sto je malo pojacan. kod mene je kais bio 950-17. napred na motoru ga moras malo dostelovati .odvrnes 4 vijka sto drze motor i pomeris napred ili nazad motor u zavisnosti gde treba. stavljao sam i 930-17. sad nijedan nije isti. ovo se nezna vise ko proizvodi ove kaise. sad sam menjao kais i ista dimenzija a kraci 1cm. imas i mere za spoljni ili unutrasnji obim sto je jako bitno u merenju duzine kaiseva. iza brojcane oznake imaju slovnu oznaku LA ili LI . nevidim na starom posto se izbrisalo koji je tacno a sad posto mi je kipor motor koristim dosta veci

evo uspeo sam da nadjem njen kais .vidi se jos oznaka. posto sam more kaisa potrosio od loseg kvaliteta. 950-17 LI  to mu je oznaka. e sad trazi po toj brojcanoj i slovnoj oznaci. ali svaki put uzimaj sa istom oznakom i upisi je na stitniku bojom . onda nemoras stelovati kvacilo i pomerati masinu. i kupuj kvalitetnije kaise.ovi pijacarski su jako loseg kvaliteta. meni je sam isprskao kais a ni 5dana nije izdrzao a nisam mogao otici po kvalitetniji. predhodni godinu i kusur dana

Nazad
Vrh