Hello drugari poljoprivrednici

Stef85

Novajlija
Učlanjen(a)
2 Sep 2013
Poruka
2
Dobar dan svima, prvi put pisem na forumu i jako mi je drago sto postoji. Zovem se Stefan, iz Jagodine sam, ne bavim se poljoprivredom ja sam gradsko dete, ali cesto idem kod dede u selo, pa posto je deda vec ostario i sve vise ne moze da radi, ja sam poceo da se interesujem za poljoprivredu posto imam oko 3h zemlje i ne volim da mi propadne. Inace, jako mrzim salabajzere koji govore " uci da ne mora da kopas", to je najgluplja indoktrinacija koju mlad covek moze da dobije, i uvek je u pitanju olos-elita koja tako govori. Licno mislim da je poljoprivreda buducnost Srbije, i iako se ne bavim aktivno poljoprivredom, kao svaki Sumadinac ne mogu da gledam da zemlja propada. Valjda je za pocetak dosta pisanija. Pozdrav

A шта ти је то Hello ? Неко средство за прање суђа ? :sta:

Pozdrav Stefane dobro nam dosao,poznajem taj kraj jer sam se usrecio od vasih.POZDRAVI PALMU i njegovu njivu KOLUBARU.

Hvala na gostoprimstvu, ali zaista ne znam kakve veza JA imam sa politicarima i kriminalcima, ovaj forum je posvecen poljoprivredi i ja ne bih ulazio u druge teme. Evo, mozda cu reci samo ovoliko, svi u Jagodini znaju ko je i sta je Palma, ali nisu Jagodinci krivi sto je on na toj poziciji na kojoj je. Jagodina je bitna odredjenim grupacijama kao grad zbog protoka droge i oruzja, i svako ko dodje na poziciju glavnog coveka grada mora da radi kako mu se kaze, ako nece, ubiju ga. Jos Arkan dok je bio ziv razradio je narko-kartel i sada postoji grupa cija imena ne bih navodio koja drzi grad u svojim rukama, reketira i ubija i diluje sve zivo. Palma je tu samo sitan sraf koji uzima deo kolaca. U Jagodini zapravo vlada Radmilo Bogdanovic, bivsi ministar MUP-a, a Palma je sitna riba u ovom moru plavom. Pa njemu svaki drugi dan dolaze ljudi iz DB-a, i prete mu kako ce da ga uhapse. On im za uzvrat daje lokale i stanove. U ovoj zemlji vlada DB i Vojska i oni odlucuju sta ce da se desi. Naravno, instrukcije primaju spolja. Zbog toga drze Palmu na vlasti u Jagodini jer mogu svakog trenutka da ga kompromituju. Svi nasi generali, koji su navodno heroji, u dogovorenim ratovima koji su se vodili u Jugoslaviji, jesu najveci kriminalci i dileri - uglavnom oruzja i organa. Bolje da ne pisem vise o tome, cisto nisam hteo da Vam ne odgovorim, nadam se da Vas nisam uvredio bilo cim sto sam napisao. Jos jednom hvala na gostoprimstvu, ovde ima mnogo toga da se nauci o poljoprivredi.

- - - - - - - - - -

Zdravo Pedja, tako je, Hello je sredstvo za pranje sudja.

- - - - - - - - - -

Gospodine Dusko, hvala na gostoprimstvu, drago mi je sto sam clan ovog foruma.

Bez uvreda nisi me razumeo mislio sam da ti kazem kako se u poljoprivredi neces obogatiti ako ti se njiva ne zove KOLUBARA,,,.DOBRO TI NAMA DOSAO

Здраво Стефане :ppozdrav: Ви`ш да умеш да причаш да те цео свет разуме :osmeh:

Nazad
Vrh