Gradsko dete

kvaka22

Novajlija
Učlanjen(a)
6 Mar 2017
Poruka
1
Pozdrav svim clanovima foruma

Kako sam naslov teme govori "beogradjanin" o poljoprivredi znam toliko koliko sam bala,paprike ,kukuruza,natovario ,brao ,pakovao itd(navukli me dusmani) :)
"68 sam godiste i svasta sam radio od poslova ,najvise trgovina,kasnije a i sada it sektor
Ne verujem da cu drzati ,konje ,ovce,krave,svinje,koze itd ali nikada se ne zna
Preselio sam se u predgradje Beograda u Sremcicu gde imam kucu i nesto malo okucnice oko 6 ari , planiram da gajim neko povrce i voce iskljucivo za licne potrebe,ovde sam dosao jer mi se zivot u gradu smucio i za sada nisam pogresio ,cak je i porodica prezadovoljna (bar za sada),sto je meni i najbitnije
S obzirom da mnogo stvari moram da naucim bacio sam se u pretrazivanje interneta i nasao ovaj forum,sjajno je ono sto radite.zaista sam svasta nasao a mnoge stvari i primenio i nisam pogresio,radile su posao ,neke cu tek primeniti itd
Eto tolio za sada o meni ,nadam se da cemo se u buducnosti bolje upoznati.pa ko zna,mozda i ja nekome nesto pomognem :)

Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum. Drago mi je da si primenio ponešto od onoga što je ovde napisano, za to je i napravljen forum.

Pozdrav, mislim da si napravio pravi potez, nabaci i neku zivinu da se zasareni dvoriste

Svaka čast na hrabrosti i ispravnoj odluci.

Послато са SM-N900 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh