ghandi

ghandi

Novajlija
Učlanjen(a)
18 Nov 2012
Poruka
2
Zovem se Osman Ahmetasevic iz Gračanice Bosna i Hercegovina.
Rodjen sam 18.02 1968 godine, završio srednju poljoprivrednu školu smjer veterinarski teh.)u Bijeljini davne 1985 godine. Živim sa suprugom i dva sina u porodičnoj kući i radim na vlastitom imanju.
Od 1985 godine se profesionalno bavim peradarstvom, prvo u "Kokaprodukt" Gračanica (poslovodja roditeljske farme, rukovodilac kooperacije, rukovodilac klaonice peradi, tehnički rukovodilac proizvodnje) a 2001 godine napravio vlastitu farmu kapaciteta 14.000 brojlera u turnusu. Trenutno u farmi imam matično jato provijencije ROSS i proizvodim rasplodna jaja. Pored peradarstva , amaterski sam se bavio i tovom junadi (10-15 u turnusu). Prošle godine sam kupio nekoliko ovaca i sad pokušavam naučit nešto o tome.
Veliki sam ljubitelj pasa , trenutno imam 4 odrasla psa (par boksera, dobermana, njemačkog ovčara).
Zanima me sve što ima veze sa poljoprivredom.
Eto , to bi ukratko bilo o meni.

Dobrodošao na forum.

Odavno nisam pročitao ovakvo predstavljanje...svaka čast.Kolege živinari dobijaju ozbiljno pojačanje.

Hvala, predstavljanje je bilo malo opširnije ali zato znate gotovo sve o meni i znate s kim imate posla,:)..
Dugo ja pratim i čitam zanimljive teme na ovom forumu i eto sad sam odlučio da nešto i kažem jer mislim da vam je živinarstvo malo obradjeno odnosno gotovo potpuno zapostavljeno.

Osmane dobro nam dosao. Nadam se da ces u zivinarstvu naci dobro drustvo i prave sabesednike.:ppozdrav:

Nazad
Vrh