Eventualni početnik

Učlanjen(a)
22 Dec 2010
Poruka
6
Pozdrav svima, i da se predstavim.
Ime mi je Marko, iz Beograda sam, nemam zemlje ali imam ženu koja ima! (ako se to računa?)
Nameravam da kad tad izadjem iz gradske ludnice ,poslova 24 časovnog održavanja elektrike i kako neko reče "Ima da oteram sve u ... i odem na Jamajku,bre!"....
Ali Srbija mi je bliža, lepša i moja!
Nadam se da mogu da spoznam dosta pametnog na ovom forumu i možda jednog dana primenim.
O poljoprivredi ne znam ama baš ništa, za mene mleko i meso nastaju u kamionu koji zakrči ulicu ispred prodavnice.
Naučite me!

Još se nisam odlučio. Sve dolazi u obzir osim uzgajanja stoke jer sam sebe uhvatio da razgovaram sa psom pa bi se mogao zapričati i celu stvar učiniti ličnom ::namigivanje::
Mozda riba (nadam se da to ne spada u stoku) jer ne umem da govorim pod vodom, ili neko voće, nalik na vinograd ili slično..

Eventualni... Dobrodošao u društvo električara koji se bave poljoprivredom. Dobar deo nas na forumu je završio neku školu elektrostruke. :haha:

Eventualni...
Dobro dosao :ppozdrav:
Ima nas dooostaaa koji smo zamenili usijani asfalt i dosli u blagodet prirode, tako da neces biti usamljen.
P.S. A sto se tice elektrike, dosta nas je naucilo kako se radi da elektrikom, devedesetih godina , tamo preko Drine ::spreman na sve::..

@ Евентуални,добро дошао на овај форум.И немој да се стидиш ако си дунстер.Онај ко зна да незна има могућност и да нешто научи и да се у тим знањима и обучи.Тешко нама са онима који ни незнају да незнају а паметујуууууу.И буди спреман и на мало/мало више учења и мало жуљева у почетку,но то је тако.У пољопривреди нема да нема жуљева,и мало зноја тек да кошуља не остане сува.Све се то да лако поднети када узмеш први плод, који си одгојио, у руку .
Ко пита не скита.

Eventualni dobro dosao!
Moracu da ispitam sta toliko ljude elektro struke veze za poljoprivredu. I kod mene je takva situacija

:ppozdrav:

Nazad
Vrh