Ekstruder za soju

elevatorzabale

Novajlija
Učlanjen(a)
9 Apr 2012
Poruka
4
Ja se zovem Vorkapic Nikola i student sam masinskog fakulteta u Beogradu.Pored fakulteta bavim se i poljoprivredom ,tacnije pravim neke poljoprivredne masine koje nemam,a koje su mi potrebne.Zainteresovao sam se za ekstruder za soju,pa vas molim da mi pomognete.
Potrebne su mi slike i tehnicka dokumentacija ekstrudera.Ja znam otprilike kako to izgleda,znam da unutra postoji puz,grejaci,ali nemam neke preciznije podatke i dimenzije.Unapred vam hvala
:osmeh:

Mala ispravka, unutra postoji puž ali nema grejača. Naj jednostavnije ti je da puž, cilindre i elektro motor kupiš a ostalo ti nije problem iseći i povariti.

ja posedujem estruder 50kg/h od Rehaka iz Kule,pogledaj na njegovom sajtu,dve godine ga imam i prezadovoljan,guta i kamenčiće i žicu,stvano sila.

jednom sam "čačkao" šrafcigerom na mestu gde ulazi soja u spiralu i ispustim ga pa se zaglavi,naravno napukne prvi zučanik spirale,nazovem Rehaka,on mi pošalje brzom poštom i telefonski objasni kako da promenim. Čovek je korektan 100%.

ako zelite ekstra masinu ekstruder nazovite stankovic ivicu firma agro metal iz novog beceja tamo sam radio bravariu ima sve stovam treba od ekstrudera do raznih masina za poljoprivredu

I ja sam imao Ivicin ekstruder radio je oko 70kg/h i bio sam vise nego zadovoljan njime.

Hvala ako imate neku sliku vi mi posaljite

---------- Poruka napisana u 19:25 ---------- Prethodna poruka je at 19:22 ----------

Hvala vam svima ove imformacije su mi itekako korisne,ali bilo bi dobro kada bi mi neko poslao sliku puza ,da vidim kako izgleda..HVALA!

---------- Poruka napisana u 19:29 ---------- Prethodna poruka je at 19:25 ----------

Nije meni problem da napravim ni puz ni cilindre,samo kad bi imao neke dimenzije i neke slike
:osmeh:

Koliko ste platili te kod Rehaka?Razmisljam o kupovini te korisne spravice.Mada bi mi valjalo sa bar 100kg na sat.Dali imate i selektor za soju i dali je i kako hladite.Unapred hvala.

Nazad
Vrh