E-Agrar

Nije normalno, mora da zove da vidi sta je sa zahtevom. Ima tamo na eRPG broj telefona na koji se zove da dobije informacije o tome u cemu je problem. Najcesci slucaj je neslaganje kultura ili povrsina pod kulturom u zahtevu i eRPG trenutno..
Naravno da nije normalno čim je status zahteva U radu znači da ima problema.

Recite da pozove ovaj broj i neka vidi gde je nastao problem 0800106107 (Samo strpljenje i neka bude uporan sa pozivom).
Hvala Vam puno ljudi, ujutru odmah zovemo.

Hvala Vam puno ljudi, ujutru odmah zovemo.
Тешко се добију, пробај сам да измениш захтев. Ако не ваља нешто са парцелама буде црвено, ако ти је у међувремену истекао неки уговор та ти парцела нестане из понуђених.

Srđan01@
Jedno pitanje za tebe...zahtev za subvencije je podnet jos 26.02. a tek sad mi je prosla verifikacija jedne parcele i izmenjen zahtev je od 08.05.
Pitanje je da li sad idem na kraj "reda" za podsticaje ili vazi datum prve prijave?

Srđan01@
Jedno pitanje za tebe...zahtev za subvencije je podnet jos 26.02. a tek sad mi je prosla verifikacija jedne parcele i izmenjen zahtev je od 08.05.
Pitanje je da li sad idem na kraj "reda" za podsticaje ili vazi datum prve prijave?
Nejdete na kraj reda ne brinite se 🙂 čim vam zahtev bude prihvaćen to je to.

Ima još dosta poljoprivrednika koji još nisu dobili subvencije.

Je l dobio neku subvenciju za priplidne nazimice? Falilo je nekih papira, poslao i dalje stoji poslato na dopunu? Je l ima neki kontakt da se proveri sta se desava?

Je l dobio neku subvenciju za priplidne nazimice? Falilo je nekih papira, poslao i dalje stoji poslato na dopunu? Je l ima neki kontakt da se proveri sta se desava?
0800 106 107

Da iskoristim priliku

Otvaranje Centra za informisanje o podsticajima u poljoprivredi Beograd, Uprava za agrarna plaćanja – 9. maj 2025. u 11.00 časova
7. maj 2025.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije ima čast da vas pozove na svečano otvaranje Centra za informisanje o podsticajima u poljoprivredi, koji će biti smešten u prostorijama Uprave za agrarna plaćanja, Bulevar kralja Aleksandra 84, Beograd.

Novi Centar predstavlja važan korak ka unapređenju komunikacije sa poljoprivrednicima i jačanju transparentnosti u sistemu dodele podsticaja.

Svečano otvaranje će biti održano u petak, 9. maja 2025. godine, sa početkom u 11.00 časova.

Medijima će se tom prilikom obratiti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić, koji će nakon zvaničnog otvaranja Centra odgovarati na pitanja prisutnih poljoprivrednika.

Centar će omogućiti:

Direktnu komunikaciju poljoprivrednika sa službenicima Uprave za agrarna plaćanja;

Dobijanje informacija o svim vrstama podsticaja;

Praćenje statusa podnetih zahteva;

Periodične otvorene razgovore sa ministrom.

Koliko se ceka kad se zatrazi setvena struktura?
Izabrao sam <dostava neoverenog izvoda >, i izasla mi je poruka da je zahtev podnet, ali mi jos nista nije stiglo u sanduce?
Isto sam uradio komsiji, i njegova struktura je stigla za par sekundi, jedina razlika je sto on radi sopstvenu zemlju a ja u zakup, ako je to uopste bitno

0800 106 107

Da iskoristim priliku

Otvaranje Centra za informisanje o podsticajima u poljoprivredi Beograd, Uprava za agrarna plaćanja – 9. maj 2025. u 11.00 časova
7. maj 2025.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije ima čast da vas pozove na svečano otvaranje Centra za informisanje o podsticajima u poljoprivredi, koji će biti smešten u prostorijama Uprave za agrarna plaćanja, Bulevar kralja Aleksandra 84, Beograd.

Novi Centar predstavlja važan korak ka unapređenju komunikacije sa poljoprivrednicima i jačanju transparentnosti u sistemu dodele podsticaja.

Svečano otvaranje će biti održano u petak, 9. maja 2025. godine, sa početkom u 11.00 časova.

Medijima će se tom prilikom obratiti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić, koji će nakon zvaničnog otvaranja Centra odgovarati na pitanja prisutnih poljoprivrednika.

Centar će omogućiti:

Direktnu komunikaciju poljoprivrednika sa službenicima Uprave za agrarna plaćanja;

Dobijanje informacija o svim vrstama podsticaja;

Praćenje statusa podnetih zahteva;

Periodične otvorene razgovore sa ministrom.
Srđane da li znaš da li je moguće ostvariti refakciju na zemljište koje je prevedeno ove godine. Nafta je kupljena nakon prebacivanja zemljišta.
Takođe na sajtu sam mogao da podnesem zahtev na te parcele. Negde sam čuo da je za ovu godinu moguće samo ostvariti refakciju na zemljište prevedeno prošle godine i ranije. Da li je to tačno?

Srđane da li znaš da li je moguće ostvariti refakciju na zemljište koje je prevedeno ove godine. Nafta je kupljena nakon prebacivanja zemljišta.
Takođe na sajtu sam mogao da podnesem zahtev na te parcele. Negde sam čuo da je za ovu godinu moguće samo ostvariti refakciju na zemljište prevedeno prošle godine i ranije. Da li je to tačno?
Mislim da nije tačno ali ću se raspitati.

Čim se nalaze u zahtevu i te parcele znači da može.

Kada ce biti uradjen presek povrsine zemljista u gazdinstvu da bi na nis karticama imali pravu kolicinu dizela??

Nazad
Vrh