I ako neki palikuca zapali, a ja ne odem posle zetve da obidjem parcelu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sad idi skoči u bunar....Evo ja zvao u policiju da prijavim jer mi je neko zapalio kukuruzovinu i policajac se izderao na mene kao Zašto sada svi prijavljujete? kada je spaljeno ? I kao da li imam štete? Reko imam štete jer moram parcele izbrisati iz eAgrara i neću ostvariti podsticaj za iste ali pošto se on u to ne razume nastavio je sa svojom dernjavom kako treba da čuvam svoju zemlju itd...
Zovem PSS Novi Sad ali se niko nije javio kako bi dobio savet šta da radim dalje.
Parcele sam izbrisao iz eAgrara i pozdravio se sa podsticajem za osiguranje za koje sledi javni poziv.
Koji crni satelit. Srbija nema svoj satelit a korišćenje tuđeg košta kao svetog petra kajgana. Zato se i snimak na geosrbiji ažurira jednom u 5 godina...Treba da se traži satelitski snimak pa da se utvrdi ko je podmetnuo požar ! I debelo kazniti dotičnog.