Dobar dan

Ivanica84

Novajlija
Učlanjen(a)
3 Jul 2014
Poruka
12
Zovem se Ivana, imam 30 godina i od ove godine supruga i ja krecemo sa uzgajanjem povrca u plasteniku. Novi smo u tom poslu, najvise radimo zbog dece (3.5 godine i 10 meseci ) zelim da znam sta im dajem. Ocekujte puno, verovatno glupih pitanja, ali trudicemo se. Hvala.:osmeh:

Dobro nam dosli. Eeeee sada da li ste Ivan ili Ivana sigurno se potkrala greska na Vama je da ispravite. Ako ste Ivana onda ne krecete Vi i supruga, nego suprug, a ako ste Ivan onda je greska samo u pisanju imena.

HAHAHAHA, po tom pitanju ni ja nisam moderna. U pitanju je greska, zovem se Ivana, a plasenik obradjujem uz pomoc supruga. Eto bar sam odmah dobila reci dobrodoslice :D

Malo šale nikad nije na odmet. :bravo: Drago mi je da smo vas barem nasmejali, zato što ćete inače od mene imati slabe koristi. :osmeh: Razlog tome su naše različite svere interesovanja, jer se ja od poljoprivrede, bavim isključivo voćarstvom. U svakom slučaju, uživajte u učešću na forumu. Pozdrav...

Poslednja izmena:
Dobro došla Ivana :ppozdrav: i srećan početak, da bude dosta ::novac::

O pecenju i sljivicama mozemo, ali o degustaciji rakijice, pa prepusticu vas svekru, ni muz je ne konzumira :cvetic:

Nazad
Vrh