Darosavac

marko d

Član
Učlanjen(a)
27 Jun 2010
Poruka
582
Evo ovako:proslo je dosta vremena na ovom forumu a nisam se detaljno predstavio..
Dakle:Ja sam Marko Dobricic iz sela Darosava pored Arandjelovca...imam 14 god....punim petnaest 21 avgusta....E sad nadam se da moje godine nece uticati na dalje koriscenje na forumu (druzenje itd..)...Moj otac se bavi poljoprivredom,tj ratarstvo i vocarstvo i ja mu pomazem bukvalno u svemu..
Evo masinerije koje imam

bice i jos slika

Ne morate ono :,,Dobrodosao,, jer ima vec mesec dana kako sam ovde.. :ppozdrav:

Odg: marko d

Dobro došao Marko i u ovu temu :ppozdrav: :ppozdrav: mašine su ti super,a družićemo se,bez obzira na godine ::svaka cast:: :haha: :haha: :haha:

Obavestavam sve korisnike na forumu da mi je nick promenjen u ,,darosavac,,.......znaci to sam ja.. Marko d...... :ppozdrav:

Moju drljacu sam namerno slikao da vidite gde stoji jer nemamo supu za nju........ :udri:

A kupljena je nova...........

Nista joj nece faliti, ali mogao bi eventualno da je pokrijes najlonom....

Moracemo je neki dan premestiti i pokositi ovu travuljinu i vratiti na staro mesto.....ali za neku godinu resio sam ima da je doteram u garazu i celu da je rasturim,ocistim,ofarbam i vratim je gde treba da bude.......a ista stvar je i sa plugovima i tanjiracom...... :udri:

Auuu Marko,al si dasa :D podebela ti ta kajla :haha: :haha: u svakom slučaju,hvala ti za sliku,mnogo je drugačije kad se znamo ::svaka cast:: ::svaka cast::

Nazad
Vrh