Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve pojilice?LILA je napisao(la):pa ja se u hranjenju ne drzim nekih odredjenih srazmera. Dajem im ono sto imam, samo kupujem suncokret i to na 1 kg suncokreta dodam jedno 3 kr psenice, isto jecma i ovsa mozda malo manje jer je on laksi i sve to izesam i dajem im. Kukuruz im dajem u klipu. Hranu im uvek stavlja da imaju koliko zele, a ne ono odmereno pa svakodnevno. To zato sto imamo svoju hranu pa nisam primorana da stedim bas puno, a i zato sto smo mi u Nisu, a zecevi su mi u selu, pa onda recimo svaki drugi dan im dodajemo, a ponekad i treci. Sto se tice sena, tj. deteline, dajem im to zimi, a sada kada je pocelo prolece dajem im zelenu travu, samo je stavim po neki dan da provene. Trenutno im dajem zelje, mlec i koprivu. Vodu piju iz pojilica sa flasama od 2 lit., Dajem im samo po jedno parce kamene soli u kavez. I stavljam im po neki stap da grizu, sada u prolece kad olistaju vrbe nalomim im i to im stavljam, negde sa procitala da je vrba dobra za zeceve jer ima neku kiselinu koja njima odgovara, a i u toku godine malo malo pa im stavim poneku grancicu vrbe u kavez.
Kada imam mlade, kupujem granule, tj.koncentrat, koji isto mesam sa onom istom mesavinom sto sam napisala, samo sto na tu kolicinu dodam jos 10 kg granula i time hranim male dok malo odrastu i ojacaju, tako brze dostignu velicinu za klanje.
To je to. Pitaj ako te jos nesto interesuje, a ja ti mogu reci moja iskustva, ali to ne mora da bude ispravno i najbolje.
Nisam nikada probao (nisaqm imao priliku).edmon je napisao(la):Mi uzgajamo kunice da jedemo
ssseva je napisao(la):Nisam nikada probao (nisaqm imao priliku).Pa probaj ako budeš imao priliku,pa nam javi kakvo je bilo.Ko nije jeo kunića pečenog ili kuvanog u čorbi,taj nezna šta je propustio!edmon je napisao(la):Mi uzgajamo kunice da jedemo
Možeš nabaviti u "AGROSERVIS" Veternik ul Devet Jugovića 49. tel 521349 I 524175.Poz...Где се те појилице у Н.Саду могу набавити?Поздрав!
Mi uzgajamo kunice da jedemo