BATONI
Član
Morao sam da vam pokazem sta mi je ujak napravio predprosle godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SKEMBA je napisao(la):Ja sam dobio uz cisternu plasticno crevo od 2 mt ali mi se ne svidja, vise bih voleo gumeno crevo. bolje dihtuje..
Kod JeliceZoran Kostović je napisao(la):Kupio sam pre mesec dana u Mojsinju kod Čačka,1460din po metru(rebrasta plastika,odličan kvaitet).
Arsa je napisao(la):SKEMBA je napisao(la):Ja sam dobio uz cisternu plasticno crevo od 2 mt ali mi se ne svidja, vise bih voleo gumeno crevo. bolje dihtuje..
Taj te odro cena je 25 e duzni metar duzine do 15 metara se proizvode u komadu , ako te zanima pp
Post je spojen: [time]1260537141[/time]_________________________________________________
Kod JeliceZoran Kostović je napisao(la):Kupio sam pre mesec dana u Mojsinju kod Čačka,1460din po metru(rebrasta plastika,odličan kvaitet).
Inace ta plasticna creva proizvode se u Indjiji , a gumena Vulkan Nis sve ostalo je treca klasa
Zoran Kostović je napisao(la):Ne razumem kako bi to bolje dihtovalo gumeno od plastičnog ako su krajevi dobro uvezani.Razlika u ceni opravdava trud oko priključnih elemenata.Kod mene je fabričko bilo gumeno ali je vrlo brzo isprskalo i počelo da uvlači vazduh.
tibor je napisao(la):Na najlonu su prodavali gumeno za 1100 a plasticno za 1000din metar,plasticne zimi pucaju.
Posto nisam daleko od tebe tu sam za pomoc , inace Demi je iz jednog sela izmedju Svilajnca i Despotovca poznate su mi te cisterne , radili su i Elevatore siroke za seno , zakupili halu kod nekog rudnika ali ne mogu se sada setiti imena tog sela kao ni imena gazde , Cisterna je kopija GOSINE cisterne jer bivsi direktor GOSE Simicevo Bora Markovic je dao planove gazdi DEMIJASKEMBA je napisao(la):Ma ja sam kupio cisternu od 3500 lit marke DEMI iz Despotovca,montiraju slovenacke pumpe zalec. Za 4 godina nikada je nisam koristio mada sam pokusavao 2 puta, odem na jezero da je probam ali nesto ne ide. Treba mi pola sata da je napunim. Neznam sta bi mogao da radim sa njom, mada nisam ni neki strucnjak, nikada je ranije nisam koristio. Ako neko zna neka mi kaze sta bi mogao da pokusam....
Post je spojen: [time]1260570271[/time]_________________________________________________
Za desetak dana idem za srbiju, slikacu je pa cu da postavim slike ...
tibor je napisao(la):Skemba@
Proveri ulje,dal imas protok na lopatice,bez toga ne moze stvarati pritisak.Kod mene ona providna cevcica,namestim da stalmo kaplje na lopatice.
Ako ti ulje OK onda proveri da ne vuce negde fals vazduh.