adamov zoran
Član
Koliko kosta orezivanje oblacinske visnje zasadjena jesenas. Pitam zvao coveka i posle rezidbe 360kom trazi 14000din mislim da je to bezobrazno skupo radio dva sata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko kosta orezivanje oblacinske visnje zasadjena jesenas. pitam zvao coveka i posle rezidbe 360kom trazi 14000din mislim da je to bezobrazno skupo radio dva sata
Naravno da moze,osim ako ne radi od nadnice,onda ce da odugovlaci 2 dana.360 stabala pa i da su u prvoj godini ne moze da oreze za 2 sata.
Gde si ga samo našao,ja sam platio davno školu doduše ne za neki veliki iznos ali sam tako ostavio majstoru da mi uradi neku sitnicu a kada sam otišao po robu odrao me ko jarca. Drugi put vodi rezača na voćnjak da pogleda pa neka kaže cenu onda odluči šta ti je činiti.koliko kosta orezivanje oblacinske visnje zasadjena jesenas. pitam zvao coveka i posle rezidbe 360kom trazi 14000din mislim da je to bezobrazno skupo radio dva sata
Gde si ga samo našao,ja sam platio davno školu doduše ne za neki veliki iznos ali sam tako ostavio majstoru da mi uradi neku sitnicu a kada sam otišao po robu odrao me ko jarca. Drugi put vodi rezača na voćnjak da pogleda pa neka kaže cenu onda odluči šta ti je činiti.
Kod nas "rezači" uzimaju 300 za dan od 8-15 h. Mada ih ne unajmljujem jer nemaju pojima![]()
Fali jedna nula 3000 din300 din na dan pa ti si gori od robovlasnika.