markojx
Član
20 do 30 din po kg u polutke
45 do 60 din obrada i kobaje
Cena tovljenik čabar neću ni da pisem
45 do 60 din obrada i kobaje
Cena tovljenik čabar neću ni da pisem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јбт па треба и ти месари да живе. Зато нам је тако јер сви све знамо и нико ником неће да плати за посао. Који су очин ти људи ишли у школе? Ми би све сами да одрадимо и никоме ћораве банке да дамо,а кад неко купи комбајн или трактор одма нам узима хлеб из уста. Нисмо реални ,ево ја први никада не би ни једну животињу заклао ,мој отац исто тако никада није учествовао у свињокоља. Месари дођу одраде посао мој отац никад није присуствао ни сметао им у њиховом послу. Он је механичар и месарски посао га никад није занимао па сам тако и ја научио да се у ту работу не мешам. Могу да помогнем да само кад виљушке и кашике дођу на ред ,а клање и месарење као лањски снег ме занимају.
Kod mene identično. Ćale je bežo na ulicu dok se ne zakolju (dok dreče), a skoro i ja tako. Dok smo radili kod kuće ja sam samo topio mast (i sve ostale poslove tipa dodaj ovo, donesi ono, operi ovo, skloni ono), a sve ostalo što se radi sa nožom sam izbegavao jer bih prvo sebi pustio krv koliko sam smotan. Prosto ne umem sa nožem, i ne znam i ne volem, i neću. I tačka!Јбт па треба и ти месари да живе. Зато нам је тако јер сви све знамо и нико ником неће да плати за посао. Који су очин ти људи ишли у школе? Ми би све сами да одрадимо и никоме ћораве банке да дамо,а кад неко купи комбајн или трактор одма нам узима хлеб из уста. Нисмо реални ,ево ја први никада не би ни једну животињу заклао ,мој отац исто тако никада није учествовао у свињокоља. Месари дођу одраде посао мој отац никад није присуствао ни сметао им у њиховом послу. Он је механичар и месарски посао га никад није занимао па сам тако и ја научио да се у ту работу не мешам. Могу да помогнем да само кад виљушке и кашике дођу на ред ,а клање и месарење као лањски снег ме занимају.