Cena tovljenika na tržištu

Najviše svinjskog mesa uvozimo iz Španije. Cena svinjskih polutki u Španiji E klase je sa 2,23 €/kg u julu pala na 1,89 €/kg u oktobru. Ukoliko se nastavi trend uvoza iz poslednja dva meseca možemo očekivati dalji pad cene tovljenika.
Infotim logistika

A letos kad je cena rasla zaustavili rast eto dacemo po 240 plus pdv pa ce oni nas da pogledaju zastite eto kako nas štite gde je sad unija
Unija je samo sminka bila. izasao sam iz te grupe

:LOL:

ZNam letos kad sam prodavao htela klanica da placa vise od 250 tipa 270 plus pdv ali zbog unije nije smela jer ne bi mogli dozvole za uvoz da dobijaju i dobili bi penale,a sada gde su nista od njih i pasce jos vise.

U junu kad sam trebao da popunim novu turu stigne mi savet da budem miran jer od 15 septembra krenuce haos sa cenom i otkupom pasce cena na 150 din da ce da nas ponize zestoko i ja budala delimicno poslusam ubacim trecinu pa sam se nervirao zasto sam izgubio dve tri grupe lepi prasadi jer zbog tog saveta nisam sme da istrcim sa cenom poklapali me macvani sa 500 din a jos vise me nervira kako neko zna sta ce biti za 4 meseca **greška ti ovaj posao uvuko mi strah u kosti.

U junu kad sam trebao da popunim novu turu stigne mi savet da budem miran jer od 15 septembra krenuce haos sa cenom i otkupom pasce cena na 150 din da ce da nas ponize zestoko i ja budala delimicno poslusam ubacim trecinu pa sam se nervirao zasto sam izgubio dve tri grupe lepi prasadi jer zbog tog saveta nisam sme da istrcim sa cenom poklapali me macvani sa 500 din a jos vise me nervira kako neko zna sta ce biti za 4 meseca **greška ti ovaj posao uvuko mi strah u kosti.
I bile su slike kolone kamiona sa prasadima cini mi se

Nazad
Vrh