Milos 1984
Član
Otisli prasici, 20kg prosek, 350din/kg
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta kaze? Ne smem da gledam, proradice mi zivci...
Sta kaze? Ne smem da gledam, proradice mi zivci...
Dok god se ne definise ko je i sta je poljoprivrednik obicnom poljoprivredniku nece biti bolje. Ovaj sto nam drzi slovo sigurno nije poljoprivrednik.Sta kaze? Ne smem da gledam, proradice mi zivci...
Dok mi mislimo, oni rade da zaokruže proces od njive do trpeze. U kratkom roku im svinje od običnih seljaka neće više ni biti potrebne. Radiće samo sa onima koji mogu da im isporuče i kvantitet i kvalitet a sitna boranija nek gleda šta će i kako će.Dok god se ne definise ko je i sta je poljoprivrednik obicnom poljoprivredniku nece biti bolje. Ovaj sto nam drzi slovo sigurno nije poljoprivrednik.
Nista nije trajalo doveka,samo polakoDok mi mislimo, oni rade da zaokruže proces od njive do trpeze. U kratkom roku im svinje od običnih seljaka neće više ni biti potrebne. Radiće samo sa onima koji mogu da im isporuče i kvantitet i kvalitet a sitna boranija nek gleda šta će i kako će.
Nećemo ni mi, to polako i nama radi o glavi.Nista nije trajalo doveka,samo polako
Neka neka,hvala bogu ima ko da ostane I posle nasNećemo ni mi, to polako i nama radi o glavi.
I oni se množe, ko pacovi.Neka neka,hvala bogu ima ko da ostane I posle nas