Cena goriva

БлуТут🤣🤣🤣Све изнад 150 је много прави сте Вучкови лојалисти чак и његове картице користите а овамо га пљујете🤣🤣🤣🤣🤣Живило Сивило 🍻🍻🍻

Све изнад 150 је много

Pretpostavljam da ti prodaješ gorivo za 150. ili možda i ti sipaš za 179 kao i svi pa si isti kao i svi, a sa strane nešto prozivaš i podbadaš, za čim nema potrebe.

Situacija sa cenom goriva nije smešna ni građanima, ni poljoprivrednicima a ni vlasnicima pumpi koji ga prodaju za 179 po litri.

Ima tema Chat na forumu za zajebanciju, pa se tamo može pisati.

Еј пријатељу пусти ме финоће!Сви искористе лимит и ондак коцке а сви поштени и фини!Колико сте пута куповали гориво од разних камионџија,багериста итд?Или можда нисте никад?

Мала је уштеда колика може бити поправка после. Треба пуно јефтиног горива потрошити да би оправдало уштеду.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Еј пријатељу пусти ме финоће!Сви искористе лимит и ондак коцке а сви поштени и фини!Колико сте пута куповали гориво од разних камионџија,багериста итд?Или можда нисте никад?

Nisam nikad, gorivo mi treba samo za auto i tu potrošim oko 7 - 8 000 mesečno pa mi se ne isplati kupovati od kamiondžija, Što se finoće za tim nema potrebe, samo nema potrebe da ljude koji sipaju za 179 nazivaš lojalistima.

Da ne dužim dalje, to je ukratko. Nije smešno niti nikoga ne zabavlja da ga trpaju u taj koš.

od kad postoji po ovo po 179 na fergi nikad problme sa gorivom

jednom godisnje se menjaju filteri,cak nisu ni prljavi

sad cu da uzem jos preostalu turu(muci me dal da tanjiram ili ne) ali svakako blizi se setva jecma,trebace nafte

Nazad
Vrh