Zdravo!
Brate upala ti je kasika u med ,mislim da ni sam nisi svestan znacaja tvog fenomenalnog otkrica i potencijala kojeg ono ima.
E sto ja nisam takve srece...od sada drzi jezik za zubima i nikome ni rec , da te drzava ne oklempavi , mada je nalaziste verovatno malo, s malim rezervama, dovoljnim za jedno do desetak domacinstava.
Da ,da ,otkrio si gasnu busotinu , prirodnog gasa -zemnog gasa-metana ,istog onog kojeg uvozimo iz Rusije...i daj Boze da ti ne izvetri nikad.
Ignorisi geologe i vodu trazi (kopaj) na drugom mestu.
Prvo hermeticki zatvori betonske prstenove i prostor izmedju njih cementnim mlekom , pazi bunar je zatrovan u njemu nema kiseonika moras koristiti ronilacke boce -(nadji ,pozajmi, ) i ponasati se kao da se nalazis ispod vode! I bice sve ok.
Nakon toga na vrhu poslednjeg prstena stavi siroku i debelu gumu i zadihtuj i stavi tezak betonski poklopac s cije unutrasnje strane je takodje guma preko poslednjeg prstena da se to sve dobro zatvori.
Pre toga izbusi velikom burgijom dve rupe na njemu stavi metalne cevi zatopi ih betonom i za jednu zasrafi manometar da meri pritisak u bunaru a za drugu nakaci gumeno crevo kao kod plinskih boca i ona ce ti sluziti za koriscenje.
U pocetku zatvori i drugu cev i belezi kretanje pritiska u bunaru cesce dok se ne stabilizuje i napravi grafikone kako bi video snagu izvora odnosno njegov maksimalni pritisak.
U pocetku mozes metan koristiti za grejanje velikih plastenika (vazduha i vode u njima) ,to je najjeftinija i najlaksa opcija i tu se sistem brzo otplati, i pratiti pritisak u bunaru ,ako ne opada mnogo ulozi sledece zime jos para i koristi za grejanje kuce ili jos plastenika.
Ako je pritisak i dalje stabilan pored grejanja leti ga mozes koristiti i za proizvodju struje preko agregata,, za kucu ili pomocne poljoprivredne masine ,struju za hladnjace...
Sledeci korak bi bio pravljenje ili kupovina kompresora za 200bari i konverzija automobila na metan ,slicno principu kao plin-( propan-butan).
http://www.elitemadzone.org/t442957-AUTO-GAS-iskustva-sa-CNG
http://www.kryogas.rs/metan.html
bukvalno bi se vozio dzabe.
Zadnji korak bi bila i konverzija traktora na metan umesto dizela , klip se busi i obara kompresija sa 17 na 14-15 (moze toliko visoko jer metan ima 130 oktana), brizgaljke se vade i na njihovo mesto ugradjuje svecica , instalira se dizna u karburator (venturi sistem).
I uzivas.