Brankojlo

Brankojlo

Član
Učlanjen(a)
29 Dec 2010
Poruka
142
Pozdrav svim forumasima. Da se ukratko prestavim ja sam iz Backog Novog Sela imam dve cerke a pre 5 godina sam ostao bez najece podrske u mom zivotu.Bavim se odgojem ovnolikih kunica ,zagovornik sam uzgoja autohtonih rasa pa u dvoristu imam jato banatskog golosijana . Od ukrasne zivine imam :bantame,patuljastu kokonkinu(obicnu i kovrdzavu) i hambursku kokos.Ja sam nazalost jedini u mome mestu koji se bavi uzgojem sitnih zivotinja pa nemam skim da saradjujem i da razmenjujem iskustva pa ovim putem pozivam sve forumase koji zele da se dopisujemo i razmenjujemo iskustva.

Želim ti hiljadu i jednog kunića da uzgojiš....

Samo zato što si mi imenjak.

Ajd' :ppozdrav:

Dobro došao na forum,na pravom si mestu :cao: imaš ovde društva koji se bave istim stvarima :ppozdrav:

Sto bi rekao Dusko Dugousko "treba da skrenes levo od Albukerkija" ustvari to je opstina Bac ,na obali Dunava a sa druge strane je Vukovar.Imenjace hvala na iskrenim zeljama da Bog da.P.S. ja samo pelinkovac. Jos jednom hvala .

Hiljadu i jedno pilence sam kupio na farmi u Bođanima, preko Dunava od Vukovara.................

Imenjače, ajd' :ppozdrav:

O, o, o, Ana.... Sjećaš li se onih dana.......................

Od srca ti hvala! Evo morao sam da naspem jedan "gorki list" da nazdravim u tvoje ime inace moji kunici slusaju samo radio "202" iz objektivnih razloga.

Hvala na dobrodoslici!
Izvinjavam se svima sto nikome nisam cestitao novu godinu ali meni vec 5 godina nova godina je samo secanje (lepo secanje) na nesto sto je nekad bilo i cega vise nema.
Jos jednom hvala! :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1293991642[/time]
o0ceth.jpg
35bbjx0.jpg
atvrrq.jpg
66kuvn.jpg

lepe zivotinjice..... A sto se zadnje slike tice, nemoj da ti je urednici zabrane :haha:

Pozdrav Zokidrum!
Hvala na komentaru.Sto se poslednje slike tice nisam mislio nista lose samo da pokazem cime se jos bavim .To je samo umetnost i nista vise.

Brankojlo, lepe slike, dobro došao na forum :ppozdrav:

Za kuniće sam već rekao da su pravi :bravo: a sad da pitam, jesu ovo kokikine na 5. slici? Kovrdžavi petlić me je već kupio :D

Pozdrav futurefarming!
Zahvaljujem se na svem . Upravu si jeste kovrdzavi petlic. Ja uvek uz normalne kokice ubacim kovrdzavog petlica tako da dobijem pilice i obicne i kovrdzave .
Evo podmladka
210yhhu.jpg

Ovaj beli je kovrdzavi petlic a jednog pepeljastog sam dao kolegi.

Lepo, svaka čast, vidim da imaju perje i na nogama (gaćaste, ako ne grešim kako ih zovete) ali ne znam da li je to i inače karakteristika rase ili varijetet kao kovrdžavost.

Pozdrav futurefarming!
Dodro operjane noge je karakteristika rase.Jedan iskusni odgajivac mi je rekao da nikad neparim kovrdzavog pevca sa kovrdzavom kokicom.Neki odgajivaci vole dasu im svi primerci u istoj boji ja volim da su stosareniji.

Nazad
Vrh