borkozmaj

borkozmaj

Novajlija
Učlanjen(a)
17 Avg 2012
Poruka
5
Veliki pozdrav svima!
:)

Ja sam Boris Pezelj iz Beograda. Ovaj forum posecujem vec par meseci i citam, citam, citam...

Nemam ama bash nikakvog iskustva sa poljoprivredom. Nedovrsheni sam mashinac... :(
Bavio sam se samostalno advertisingom i sa caletom proizvodnjom klima komora i proizvodnjom i ugradnjom termotehnickih instalacija.

Otishao u Ameriku, shljakao, pokupio neshto ideja i vratio se u Srbiju da probam da pocnem neshto svoje drugacije i cini mi se blize dushi.

Interesuje me komercijalna akvaponija (aquaponics) i verovatno cu tamo, u tom delu foruma, biti najceshce. Iako sada u ovom stadijumu ispitivanja i ucenja cu verovatno biti i u delu za ribarstvo i povrtarstvo.
I dalje razmishljam dal da zagrizem i udjem u celokupnu investiciju ali nadam se da cu svojim postovima i pitanjima privuci paznju iskusnijih ljudi i naci put do materijalnog obezbedjenja kao i do zadovoljstva u samom poslu.

SVE NAJBOLJE ZELIM I KUCKAMO SE!

Poslednja izmena:
Borko dobrodošli.Vidim da niste pročitali pravila foruma u kojima jasno piše da je četerski stil pisanja(shljakao,neshto,dushi i tome slično)izričito zabranjen na forumu!

Najiskrenije...

nisam pročitao pravila foruma.

Internet i komunikaciju na forumima sam uvek shvatao poprilično liberalno i uvek sam težio suštini a ne formi.

Teško je odvići se od nekih navika ali, evo da ima i dokumentovano, stvarno ću se potruditi da popravim rečnik i da se pridržavam pravila.

Hvala na toploj dobrodošlici.

Nazad
Vrh