Boki-Vl

Boki-Vl

Član
Učlanjen(a)
26 Feb 2009
Poruka
1.011
Zdravo svima, zovem se Jonel Ardeljan iz Vladimirovca opstina Alibunar. Imam 30 god. i bavim se iskljucivo ratarstvom, obradjujem 50 jutara svoje zemlje i 30 jutara uzeto u zakup. Za sad toliko pozdrav za sve vas............

Evo malo slika sa prolecnjih radova...
ztdv9t.jpg

6pq8zl.jpg

zupf1g.jpg

w7mpvd.jpg

15meq88.jpg

Pozdrav za tebe i puno srece i uspeha u daljem radu,vozni park je super. :bravo: I oranje se naravno racuna u prolecne radove,zbog peskovite zemlje koju posedujete.Mislim da je kod vas nebitno vreme oranja(JESEN I PROLECE)da bi predsetvena priprema i setva bili kvalitetni barem zbog peskovitog i lako obradivog zemljista koje posedujete. ::svaka cast::

Hvala puno za pozdrave. Ima jedan deo atara gde je bas peskovita zemlja i tamo bolje rodi u prolecno oranje, proletos se lepo oralo skoro svugde po ataru zato sto je bila suva jesen ali ako bude jesen kisovit onda gde gazi kombajn bude lose...

Volan, hidraulika odlicno, motor malo zajebava kod njih ali za sejanje, prskanje, spartanje... odlican. Planirao sam da mu ubacim motor od 560, dosta njih kod nas u selo su to uradili. Za sad netrosi strasno ulje videcemo... A tebe kako sluzi tvoj? Pozzzzz

Nazad
Vrh