Bibliotekar

Bibliotekar

Banned
Učlanjen(a)
21 Jun 2009
Poruka
700
Bibliotekar je Dušan N. Kovačević, diplomirani student Više poljoprivredne škole u Šapcu i Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu.
Pošto mu nije bilo dovoljno znanja, odlučio je da nastavi i završi poslediplomske studije na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu (fiziologija i ishrana domaćih životinja) - što je uspešno i obavio.

Međutim, časnom Bibliotekaru nije bila dovoljna diploma Poljoprivrednog fakulteta (a ni poslediplomske studije).
Namerio se časni Bibliotekar da bude i dve godine fakultetski asistent na predmetu Anatomija domaćih životinja (studentima je poklonjena zbirka tekstova: da lakše uče i savladaju vežbe i ispit).

Danas, Bibliotekar je publicista i slobodni novinar.
Mirno živi u Loznici sa suprugom Suzanom i časnim roditeljima.
Dece nema: trenutno.

Vlasnik je i urednik dva Internet sajta:
~ NarodnaMedicina
~ Stočarstvo

Pozdrav od Bibliotekara :sreca:

šandore pa on je član od 21.06.2009 gledate li malo šta pišete nego čovek rešio da se predstavi dibidus

Znam ja to ::namigivanje:: Ja još nisam poželeo dobrodošlicu vernom članu Bibliotekaru pa eto da učinim sad . Ne vidim šta je tu problem ja sam član od 08.2008....... on se sad predstavio ja mu sad poželeo dobrodošlicu. Mada se već dugo znamo :haha:

Hvala na lepim rečima i forumskom gostoprimstvu.

Bolje vas našao časni Domaćini
(retki su mili Bližnji kojima mogu srdačno reći: Mili Moji )

Pozdrav od drugara Bibliotekara
:cao:

Ja nisam dugo na ovom forum, ali zapazio sam da si Ti od prevelike pomoci svima nama u 99% tema. Hvala ti i ziv bio!!!

Kamo lepe srece da je vise takvih ljudi kao sto je bibliotekar.
Puno srece i sve najlepse u zivotu od ganoderme :ppozdrav:

pozdrav za bibliotekara i pitanje kakvo je stanje u loznici od poplava mozete li se izboriti sa nabujalom rekom

U Loznici i okolini, posle povodnja reke Drine, stanje je stabilno i pod stalnom kontrolom. Redovno se čujem sa drugarima čiji su domovi i zemljišta ugroženi. Uredno je snabdevanje pitkom vodom i električnom energijom.
Koliko mi je poznato: zbrinute su sve ugrožene porodice !!! ::svaka cast::
_ _ _

Tokom velikog ljubovijskog povodnja azbukovičke planinske rečice Ljuboviđe, tridesetih godina proteklog stoleća, moj otac je trčao obalom noseći u ruci lonče puno kukuruznih zrna: pokušavao je da namami svoju svinju mangulicu da i ona pokuša da ispliva na sigurnu obalu.
Skoro pred ulivanje Ljuboviđe u plahovitu Drinu, mangulica je doplivala do njega a on ju je uhvatio za uho i izvukao na suvo. Dao je kukuruz da se svinja malko okrepi, te su se, srećni i zadovoljni, vratili kući.
Posle je deda Radosav počistio kućne naplavine povodnja i nastavili su da mirno žive u Ljuboviji.
Svinja nije zaklana, prodata je lokalnom mesaru, za zimnicu meso je kupljeno, propisno salamureno i osušeno u našoj pušnici.

Korisne napomene:
- Moj otac je tada pohađao prvi razred Osnovne škole.
~ Republički hidrometeorološki zavod Srbije
~ Istorijat hidroloških osmatranja i merenja na prostoru Republike Srbije

p.s.
Pitam oca: Da li si svestan da ste mogli i ti i svinja da otplovite Drinom u Večnost?
Otac mirno odgovara: Nismo se udavili !!!

Živeće naš narod !!!
Amin

Časni zokidrum :ppozdrav:

Živ mi bio i da Grad Bor napokon zaživi !!!
_ _ _

Za Bor i okolinu vezuju me izuzetno lepa sećanja.
Često pohodih sa pokojnim geologom dipl.ing. Aleksandrom Nikolićem okolinu Bora.
Čika Aca upućivao me je kako se beru jestive gljive i da se zaobilaze, sa poštovanjem, one druge gljive... manje jestive (nisam rekao otrovne) koje beru Vlasi.

Koje gljive beru Srbi a koje uživaju Vlasi !?
Veliko pitanje.
Zaslužuje ovo pitanje pomnu istragu u narednom periodu.

Da.

Da skratim priču muzikom.

Neka nastavak priče o gljivama Vlaha i Serba sačeka neku bolju priliku.

Gospođa Izvorinka Milošević trajna je spona Vlaha i Serba...

Izvorinka Milošević - Ja Vlajna, a ti Srbijanac
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A2O2mPYdoig[/youtube]

Ako je neko sam i besputan, preporučujem Vlajnu da uzme za ženu i da napravi čarvaz ocu i majci i bližoj rodbini.

Dobro došao Bibliotekar :cao: dobro si se setio da se predstaviš,a trebalo je mnogo ranije :ppozdrav: Ma nikad nije kasno,pozdrav komšija ::namigivanje::

Časni Boro
Nikada nije kasno da se Bibliotekar posveti Postojbini.

Drugo je pitanje: KAKO se Postojbina ponašala prema časnom Bibliotekaru !?

Da.

Srdačan pozdrav od Internet Bibliotekara

Pozdrav za Vas.Iskreno,uopste Vas nisam ovako zamisljao-ozbiljnog i zrelog coveka,vec kao nekog Don Kihota od max 30god.A sajt "Stocarstvo" me je i navelo na ovaj forum.Neverovatno."Cudni su putevi Gospodnji." :ppozdrav:

Namerio sam da proćerdam 10 000 eura da magistriram na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu.
Potom nameravam da uzaman bacim JOŠ džak novca za doktorat.

Često se pitam: ZAŠTO ?
Ima da otidem DALEKO VAN slavne Srbije i da DŽABE poklonim jalovo znanje.

Pozdrav od Internet Bitange Bibliotekara i malko muzike:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dXqmAJslfUQ[/youtube]

Nazad
Vrh