Benzinska kosacica

Aha.. znaci do kvaliteta je razlika. Mislim da sam od tog coveka i video taj drugi snimak, gde tera tu prokletu Agriu 5300. Nju sam gledao neko vreme na kupujem prodajem, covek prodavao prvo za 1200e a vremenom cena pala na tipa 600e. Tad nisam bio jos siguran da bih ista kupovao, ali me dodatno odvracalo to sto mi se cinilo da motor nije originalan (Kuciste motora nije izgledalo ko original ili ova na videu). Nisam smeo da se upustam u tu pricu

Imate li neku preporuku za krajnji budzet od 50 000 din ?

- Samohodna
- Elektrostart
- Kosenje oko 5-6-7 ari
- Ne prerasta trava, redovno se kosi

Ako se pitate sto mora elektrostart, zena je penzioner, sama odrzava dvoriste, ne moze da ide po komsiluku da joj pale kosilicu..

Tražio sam malo okolo.. cini se da takvih novih nema ispod 50 000, jedino da se trazi polovna benzinska

Ako ima pristup struji sto ne uzme elektricnu na kabl [nikako ne bih se baterijama smarao]?
Mislim da dodje jeftinije, jes' da je malo smaranje sa kablom.. ali mislim da bi lagano se obrnula ta povrsina sa elektricnom kosilicom

Kupio drugar kevi baš takvu ko što tražiš. Dao oko 40000. Ne znam koja je neka crno zelena. Deluje skroz OK.
Evo našao sam. Misli da je baš ova.

Nazad
Vrh