baki73

baki73

Član
Učlanjen(a)
22 Mar 2012
Poruka
77
Pozdrav svim članovima
Evo ukratko,zovem se Bratislav,imam 39 godina iz okoline Kruševca sam i bavim se poljoprivredom,trenutno uglavnom voćarstvom i vinogradarstvom.Posećujem forum već duže vreme i dosta toga sam naučio od vas-hvala.Imam objekat to jest farmu koja je u srećno vreme koristila za tuv junadi i nekako mi je trn u oku,dobar objekat novije gradnje a ne radi.Nije da nisam pokušavao da nešto pokrenem nego jednostavno nije išlo,jedan od pokušaja su bile svinje kotilje i tu sam puko ko bas.Posto volim životinje tako na imanju uvek imam raznih a medju njima su i dve koze koje su sasvim slučajno stigle kod nas,prošle godine se ojarile i donele na svet 7 prelepih jarića:osmeh:,uz malo truda 6 su ostala a od njih 4 ženke tako da se stado ove godine razmnožilo,mi ih zavoleli,a meni kao i uvek pala na pamet genijalna ideja.E sad rešili smo da krenemo u nešto više,preuređujem farmu i kupujem 50 priplodnih grla francuske alpine,prelistao sam ceo forum o kozama i dosta toga saznao ali čovek celog života uči tako da će mi trebati vaša pomoć a tu sam da ono sto znam prenesem vama.

Jedno od lepših i obimnijih predstavljanja, dobro došao na poljoprivredni forum ! :ppozdrav:

Nazad
Vrh