lucijan013
Član
Da li neko od clanova ima APV PS RASIPAC djubriva? Iskustva,misljenja o ceni uredjaja,koliko je precizan u doziranju djubriva?...kakav kvalitet granula je potreban da bi radio?...i sl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis na onaj dozator sto moze da ide na sejalicu, spartac, itd.?Da li neko od clanova ima APV PS RASIPAC djubriva? Iskustva,misljenja o ceni uredjaja,koliko je precizan u doziranju djubriva?...kakav kvalitet granula je potreban da bi radio?...i sl
daMislis na onaj dozator sto moze da ide na sejalicu, spartac, itd.?
Tu idu mikrogranulisana djubriva, po meni najbolje Timac da se stavi ili elixirovaDa li neko od clanova ima APV PS RASIPAC djubriva? Iskustva,misljenja o ceni uredjaja,koliko je precizan u doziranju djubriva?...kakav kvalitet granula je potreban da bi radio?...i sl
Mogu da idu i osnovna i dopunska djubriva...a po meni najbolje Yarina!Tu idu mikrogranulisana djubriva, po meni najbolje Timac da se stavi ili elixirova