Alati i pribor I deo

markokurjega

Član
Učlanjen(a)
28 Apr 2010
Poruka
3.050
Lokacija
Čonoplja
Prodajem dosta alata koji je donešen iz Nemačke,sav alat (da ne pišem pojedinačno) je u odličnom stanju jako malo korišten ili je nov.Potpuno ispravan bez oštećenja.Sav alat je isproban i testiran.Cene su uglavnom fiksne negde je moguća manja korekcija cena ili ako se uzima više alata odjednom.Na slikama su i podatci o alatu ali ako vas još nešto interesuje pitajte.

Kontakt Tel: 069655645 Marko ili na PP

Brusilica Bosch velika 230mm ploča, jačine 1800 W,Nemačka proizvodnja u odličnom stanju uz nju ide i ključ koji nije na slikama.

Cena 80 euraAku bušilica marke Metabo 14.4 V sa dve odlične Litijumske baterije, bušilica poseduje led svetlo za rad u slabije osvetljenim prostorijama,ima dve brzine,indikaciju napunjenosti baterije,levi desni smer,uz nju ide i Metabo brzi punjač i originalni kofer.

Cena 75 euraUdarna bušilica (štemalica) Nemačke marke Kingcraft,veoma moćna jačine 900W ,poseduje opciju bušenja bez čekića,bušenje sa čekićem ili štemanje (samo čekić) ,radi u oba smera,uz nju ide dodatni pribor koji je na slikama i originalni kofer.

Cena 40 euraRučni cirkular marke Black&Decker sa listom za drvo,skoro nov,jačine 1020W

Cena 45 euraŠtapni aku odvijač,nemačke marke mannesmann nekorišten,u originalnom koferu sa punjačem i dosta nastavaka - bitova.

Cena 20 eura

Set alata pogodan za električare ili slično,alat je izolovan za struje do 1000V,nekorišten u originalnom koferu

Cena 20 eura

 
Vrh