acA cS prO

acA cS prO

Član
Učlanjen(a)
9 Maj 2010
Poruka
383
Pozdrav svima. Zovem se Andrija, zivim u Pancevu. Imam 15 godina, i veoma me interesuje poljoprivreda. Pomazem tati pri obradi oko 70 lanaca zemlje, ali u planu je jos vise zemlje.

Ne tek sada zavrsavam 8. razred. Planiram gimnaziju da upisem. Ali pored svega toga kad zavrsim skolu i dalje bih voleo da se bavim poljoprivredom kao moj cale :D

Dobro nam doso :cao: :ppozdrav:
Najbolje ti je da upises za automhanicara nije teska skola 3 dana u sk dva nada na praksu milina
naravno na praksu neides ides na njivu i milina :D

Vi bi odmah da ga iskvarite. Danas, a izgleda i sutra škola neće značiti ama baš ništa ( gubljenje vremena) to je bilo nekad. Danas ako imaš mamu, tatu, ujku, strinu odma imaš i magistraturu.

Dobro nam došao Andrija i veliki pozzzzzzzz.
Učiti, učiti i samo učiti. Završi ti neke nauke bolje ti je, to ti je moj savet, lako ćeš sa diplomom baviti se zemljostrugarstvom( čitaj poljoprivredom).

Dobrodosao. Ja sam zavrsio gimnaziju i, verovao ili ne, moze biti od koristi u poloprivredi. e posle toga mozes poljoprivredni fakultet, a mogao bi odmah srednju poljoprivrednu. Usput, lepe masine :ppozdrav:

Hvala svima, i hvala zokidrum. Ma odlucio sam se za gimnaziju i to cu upisati a poljoprivredu cu raditi jedino ako se ne izdesava nesto strasno da cene odu dole ili tako nesto onda nista. :D

acA cS prO je napisao(la):
Ne tek sada zavrsavam 8. razred. Planiram gimnaziju da upisem. Ali pored svega toga kad zavrsim skolu i dalje bih voleo da se bavim poljoprivredom kao moj cale :D
Ja ovih dana zavrsavam gimnaziju,samo udri gde god mozes i upinji i skolu i zemlju. :ppozdrav:

Vidi bolje ti je da odes u gimnaziju gde je jos iole normalno drustvo i gde ces steci radne navike,nego da odes zanat pa kao raspustena banda... Ovo sam malo banalno rekao ali nek se niko ne nadje prozvanim.

pa i najverovatnije cu biti vukovac i malo bi glupo bilo da sam 8 god ucio msm ne bog zna mnogo ali svejedno i odem i upisem poljoprivrednu. takodje da se niko ne oseca prozvanim. Jos meni keva stalno kaze zavrsi ti skolu i fakultet a poljoprivredu ces uvek moci da radis :D Pametna zena

acA cS prO je napisao(la):
pa i najverovatnije cu biti vukovac i malo bi glupo bilo da sam 8 god ucio msm ne bog zna mnogo ali svejedno i odem i upisem poljoprivrednu. takodje da se niko ne oseca prozvanim. Jos meni keva stalno kaze zavrsi ti skolu i fakultet a poljoprivredu ces uvek moci da radis :D Pametna zena
Isto i meni kaze. :D

@Aca i @North army
Obojica na fakultete. Ja sad zavrsavam trecu godinu Elektrotehnike u Beogradu, zavrsio sam Gimnaziju u Somboru. Poljoprivreda je zanat to naucite u hodu sve. Ovde mislim pre svega na obradu zemlje. Za strucnije stvari tu je poljoprivredni fakultet. Savetujem obojici samo skola. Kad zavrsite skole, zaposlite se i poljoprivredu radite usput. Znam nekoliko ljudi koji tako zive i nije im lose. Od plate zive a od zemlje kad se proda zito, kukuruz... kupe neke vece stvari. To im dodje kao bonus :cool:

slike neke mehanizacije :ppozdrav:

bfgjf6.jpg

154fz0j.jpg

2z9edjr.jpg

33vepp0.jpg

v65ci1.jpg

s4qa3d.jpg

xgcqhj.jpg

Nazad
Vrh