Pozdrav svima i sve pohvale administratoru i članovima za posećenost i količinu korisnih informacija koju članovi razmenjuju. Forum je zaista bez konkurencije na našim prostorima kada su u pitanju teme koje se tiču poljoprivrede.
Iako se u poljoprivredu razumem kao Marica u ... jel'te, iako nikad nisam ni saksiju posadio za ove 42 godine, zainteresovan sam za gomilu stvari, pa se unapred izvinjavam svima, zbog možda glupih pitanja koja ću postavljati. Ko ima strpljenja neka odgovori, ko nema neka me ne zajebava, jer niko se nije rodio naučen.
Interesovanje je poteklo od želje da odem iz gradske vreve na selo.
Teme koje me posebno zanimaju su:
- mehanizacija koja kao pogonsko gorivo koristi biodizel (nikako da provalim ide li išta na B100)
- proizvodnja biodizela i etanola
- uzgoj uljarica i ostalih kultura koje se koriste za proizvodnju biogoriva od kojih bih izdvojio industrijsku konoplju
Nadam se da ćemo se kvalitetno družiti.
Pozdrav iz Beograda.
Iako se u poljoprivredu razumem kao Marica u ... jel'te, iako nikad nisam ni saksiju posadio za ove 42 godine, zainteresovan sam za gomilu stvari, pa se unapred izvinjavam svima, zbog možda glupih pitanja koja ću postavljati. Ko ima strpljenja neka odgovori, ko nema neka me ne zajebava, jer niko se nije rodio naučen.
Interesovanje je poteklo od želje da odem iz gradske vreve na selo.
Teme koje me posebno zanimaju su:
- mehanizacija koja kao pogonsko gorivo koristi biodizel (nikako da provalim ide li išta na B100)
- proizvodnja biodizela i etanola
- uzgoj uljarica i ostalih kultura koje se koriste za proizvodnju biogoriva od kojih bih izdvojio industrijsku konoplju
Nadam se da ćemo se kvalitetno družiti.
Pozdrav iz Beograda.