ivan610988
Član
Поздрав свим форумашима. Дакле, да поновим, име ми је Иван Илић, рођен лета господњег 1988. Живим код Великог Градишта.. Нисам ожењен, војску нисам служио још, надам се и то чим будем завршио студије. Са дедом обрађујем (колико год стижем) око 15 Ха своје земље, и још колико у закупу, искључиво се бавимо ратарством, и нешто мало сточарством само за своје потребе. Планирамо проширење производње по завршетку студија јер тренутно временски а бога ми и финансијски не могу више да постигнем. Од механизације користимо старог доброг зеју 5211 1984. који никад није издао и наравно 539 1981. Од прикључне углавном све, да не набрајам сад, сем пнеуматске за широкоредне културе, што нам је тренутно рак рана што би рекли, то је следеће на реду чим буде могућности (убише ме ове школарине ). Прилично сам добар механичар и бравар, тако да сву механизацију оправљамо углавном сами. Толико о мени, упознаћемо се и боље временом, надам се да ћемо се лепо дружити и размењивати искуства. Шта вас интересује питајте слободно. Слике ћу убацивати нове редом како буду текли радови да не копам сад по компу да тражим старе. Још једном, поздрав са све колеге, другаре и остале људе добре воље. Живели, и Бог нас чувао!