Поздрав са Косова и Метохије

АЦА.КИМ

Novajlija
Učlanjen(a)
19 Maj 2022
Poruka
11
Поздрав пријатељи. Моја породица и ја се генерацијама бавимо пољопривредом. Тренутни се бавимо ратарством и нешто мало сточарством, раније смо се озбиљније бавили и повртарством сада је то у мањим површинама. Надам се да ће ми пријатељи са форума помоћи да се снађем са комбајном који смо недавно купили. У здравље 🍻

Здраво-живо! :ppozdrav:

...Мада... ови змајеви са форума ће те натерати да "абартујеш" комбајн.;)

Живо здраво, шта му дође то "абартовање"
😅😅😅
Јел могу слике да се убацују са телефона или морају да се прво пребаце на компјутер.
Користим форум на претраживачу јел има разлике када се користи апликација Тапа-ток? :ppozdrav:

Како шта је "абартовање"!?

Знаш да су буџени ФИАТ-и са марком "Абарт" ("Abarth")? Тако ће и тебе натерати да буџиш комбајн. :)

Буџење "Класа" је као дељење са нулом - нема смисла.

"Што се грбо роди, ни вријеме га не исправи", штоно рече Валтазар. :ROFLMAO:

Које се то марке комбајна исплате буџити, јел су оне равне дељењу са један, па оно што си урадио на крају имаш исто то :bravo:

Је ли роде, а да неким случајем немаш и неки ИМТ 558?

Чисто да алхемију буџења доведеш на нови ниво.... ;)

Е па ту алхемију буџења ћу теби да препустим, видим да си ти доста стручан у том сегменту па буџи, абартуј до миле воље. Немам 558 али имам доста пријатеља који га имају па пошто ти је буџење опсесија можеш доћи да се с њима играш колико год хоћеш. Па ако ти све буде досадило онда ћемо ти наћи неки други хоби, ал да буде занимљивији од овог уметничког и филозофског интерпретиеања на форуму намењеном за пољопривреду. ;):ppozdrav:

Ово ти је, роде, било само упозорење шта можеш да очекујеш - сам ће да видиш. ;)

Claas se ne budzi, jer je savršen izašao iz fabrike takav, kao što se ni traktor John deer ne čipuje, to je greh. Za druga sa KiM:
Ako je kombajn, nek je Claas (najbolje lexion)
Ako je traktor, nek je John deer
Ako je kamion, nek je Mercedes (najbolje actros)
Ako je auto, nek je Mercedes
Sve ovo ima nešto posebno, za mm je bolje od konkurencije, ko ne veruje neka proba a i neka pogleda cene polovnih...
A "Valtazaru" svaka čast

Nazad
Vrh