čovek od mehatronike

NikDan

Novajlija
Učlanjen(a)
1 Jun 2013
Poruka
14
Pozdrav svima, nedavno sam završio master na smeru mehatronika. A pošto sam sa sela i upućen u funkcionisanje sejačica, bavim se izradom elektronskih kontroli setvi za kukuruz i soju.
Nadam se da nisam nešto zeznuo u ovom predstavljanju.

Pozdrav za tebe i dobro došao. To čime se baviš, zanimljivo je velikom broju članova, verujem da imaš šta reći pošto to radiš u praksi.

Maknuo sam deo poruke da predstavljanje ne liči na mali oglas.

Pozdrav za tebe i dobro došao. To čime se baviš, zanimljivo je velikom broju članova, verujem da imaš šta reći pošto to radiš u praksi.

Maknuo sam deo poruke da predstavljanje ne liči na mali oglas.
Hvala vam na tome, nadam se da je zanimljivo, za sva pitanja vam stojim na raspolaganju...

Pozdrav svima, nedavno sam završio master na smeru mehatronika. A pošto sam sa sela i upućen u funkcionisanje sejačica, bavim se izradom elektronskih kontroli setvi za kukuruz i soju.
Nadam se da nisam nešto zeznuo u ovom predstavljanju.
Šta podrazumevaš po elektronskom kontrolom, brojanje ili samo signalizaciju da nešto nije u redu? Jesi već napravio nešto što funkcioniše?

Poslednja izmena od urednika:
Šta podrazumevaš po elektronskom kontrolom, brojanje ili samo signalizaciju da nešto nije u redu? Jesi već napravio nešto što funkcioniše?
Brojanje svakog zrna kukuruza, prikaz na displeju, aktiviranje prekidača bateriji koje se koriste, sabiranje svih posejanih zrna...
Da, napravljeno, testirano, i prodato.

Ima tema verovatno za to na forumu, pa tamo možeš predstaviti sa slikama šta i kako ide.

Nazad
Vrh