Otvaram ovu temu sa ciljem da se ubuduće ovde čestita članovima.Razlog je prenatrpanost tema do te mere da su pojedine postale veoma nepregledne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krajnje vreme!Matić je napisao(la):Otvaram ovu temu sa ciljem da se ubuduće ovde čestita članovima.Razlog je prenatrpanost tema do te mere da su pojedine postale veoma nepregledne.

Šalu na stranu.Ovu temu sam otvorio najviše zbog teme prašenje krmača gde je ovaj problem najviše zastupljen.Od cele teme preko 50% su same čestitke.Uprkos otvaranju ove tamo se i dalje pišu čestitke.Apelujem da se to više ne radi tamo već isključivo ovde.

sve najbolje 
Odlicno mesto ,Maticu. Bravo i sve pohvaleMatić je napisao(la):Otvaram ovu temu sa ciljem da se ubuduće ovde čestita članovima.Razlog je prenatrpanost tema do te mere da su pojedine postale veoma nepregledne.
i da su ti dobro

None, neka su korisninone 73 je napisao(la):Sad dođoh iz porodilišta(svinjca) mala mi oprasila 14 komada uh.

Grujane
Neka su korisni« Odgovor #1397 poslato: 22.02.2011, 23:54 »
Odgovori sa citatom
Upravo se oprasila krmača, 14 komada, nešto sitniji ali sam zadovoljan