Čečen

Čečen

Novajlija
Učlanjen(a)
4 Feb 2013
Poruka
8
Podrav svima, zovem se Bojan... Bavim se ratarstvom i stocarstvom, studiram na Visokoj poljoprivrednoj skoli u Sapcu, smer veterina... Od traktora posedujem MTZ-82 i Zetor 2511... Na forum sam dosao na preporuku mog druga Pocerine, koji je vec odavno clan...

Bojane nema te 100 godina,ali na forumu:osmeh:ima da ti pomognemo u svemu,samo me nemoj zvati da tovarimo djubre,to obozavam:haha:

braco moja,ne tovarim djubre vise rucno,samo masina.Resio sam ovih dana da na svoga Ruju pravim prednji utovarivac po sablonu jednog utovarivaca koji se vec nalazi na Rusu koji sluzi kao radna masina,tipa bager ili skipa.Meni to treba za stajnjak a i za rolo bale jer imam nameru da kupim sebi rolerku iz razloga sto mi vec usluzno balira covek rolne a i ne kilavim vise kao pre sa malim kockicama

bio sam danas na otpadu da kupim p[locevinu za nosace pa cu se konsultovati i sa brato da vidim sta on kaze jer i on u firmi ima ploce pa da vidim gde je jeftinije

- - - - - - - - - -

najveci mi je problem napraviti nosac kasike tj.kacanje da bude dovoljno cvrsto ali i stavilno na traktoru da ne dodje do krivljenja

Nazad
Vrh