Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam cuo da ce kod nas da bude pocetna 70 din.Sta se prica o ceni ove godine?
Jedino je Dzervin kolko ja znam realno klasirao u mom kraju
U Nisu je kolko ja znam skoro sva prosle godine otisla kao druga klasa. Kod mog tasta je definitivno nerealno klasirana, al jbg, to je ono kad si mali proizvodjac pa te jebava ko kako oce. One godine kad je bila velika potraznja i drugu klasu placali kao prvu, po 100 dinara, a prosle odrali ljude Brate bre, nek se ustali na 50 dinara (+- 10), pa da posadim dedovinu i da se zenim
U Nisu je kolko ja znam skoro sva prosle godine otisla kao druga klasa. Kod mog tasta je definitivno nerealno klasirana, al jbg, to je ono kad si mali proizvodjac pa te jebava ko kako oce. One godine kad je bila velika potraznja i drugu klasu placali kao prvu, po 100 dinara, a prosle odrali ljude Brate bre, nek se ustali na 50 dinara (+- 10), pa da posadim dedovinu i da se zenim
Samo ti druže sadi da budeš gospodin. Pa u najmanju ruku TEŠKO NEZNANJE. Ko ima par hektar voća ili više neće nikad biti gospodin.