Problemi u radu Poljoinfo foruma

Drugar se registrovao na forum pod imenom "Farmer Zux" i nikako ne može da postuje na forumu, pa me je zamolio da pitam šta se dešava.
 
Poslata mu je poruka sa foruma sa linkom za potvrdu email adrese na koji je potrebno da klikne, da bi potvrdio da je adresa ispravna. Ukoliko poruke nema u folderu Inbox, neka pogleda u folder Spam ili Junk da nije slučajno tamo završila poruka.


Ukoliko ni to ne pomogne neka se javi preko Kontakt forme i napiše šta je problem.
 
Primetio sam da nekom posaljem pp,a njemu ne stigne i da meni posalju,a ne stigne. Ne uvek,ali se desava.Sanduce sa porukama ni u kom slucaju nije puno.
U cemu moze biti problem?
 
Kad se desi takva situacija, javi mi preko privatne poruke da vidim šta se dešava. Ovako ne mogu ni prepostaviti.
 
Alo ljudi , jel se još nekom dešava da u zadnje vrijeme na ovom forumu " ne vidi " sve slike koje drugi vide , tj nema ih i ne radi umetanje videa i slika kako treba ?
 
Meni se desava da ne vidim slike koje clanovi postavljaju, prvo sam mislio da ni nema slika, ali vidim da se komentarise u vezi njih ,ali ih kod mene nema, koristim operu , nisam probao iz nekog drugog programa
 
Ista situacija i kod mene kad koristim operu, kad probam preko chrome onda sve radi ok !
 
Evo,već 10-ak minuta uopšte ne vidim postove.Probao različite teme,samo crtice,nema slova.Pokušao da pišem,rezultat isti-samo crtice.Sve to preko Chrome-a.Ovo pišem preko Opere.
 


Ima ova opcija pri dnu foruma sa leve strane, povremeno se desi da se neke druge opcije pomešaju. Što se tiče toga da se ne vide slike, tu je stvar da se slike postavljaju na drugim sajtovima, fotkica, dodaj i slični i da se odande vuku radi prikaza na forumu.

Forum nema nikakve veze sa prikazom slika. Dešavalo se sa nekim adblockerima da blokiraju sa nekih sajtova prikaze, ali u tom slučaju ne bi nestale baš sve slike sa foruma.
 
Desava se sa free antivirusima da blokiraju pojedine sajtove koji sluze za hostovanje fotografija. Koristim Avast i imam taj problem. Postoji opcija u samom programu da se iskljuci web zastita. Posle toga se sve vidi ok.
 
Dešava se povremeno, ali ne znamo razlog. Koji program koristiš, Firefox, Operu, Chrome za gledanje sajtova ?
 
Koristim Chrome i to sam primetio ... Mislim juče ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Problem je kod pretraživača. Upravo ušao preko drugog i uspelo je. Ujedno napravio i ispravku.
Hvala ...
 
Nazad
Vrh