Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i jedne moje soje koju sam danas prskao. Nije velika i lepa kao ove na prethodnim slikama ali lepo napreduje. Sejana je sa zitnom sejalicom na medjuredni razmak od 28 cm 10 maja.
U nedelju je u tom delu atara bio pljusak pa je u depresijama u flekama lezala voda verovatno jos i juce. Od velike kise ovo je vec drugi ovakav pljusak koji je uhvatio tu parcelu. Uglavnom sam prelazio preko tih fleka da su ostali tragovi samo kolike su sare na gumama ali u jednoj je bilo bas gusto.
Mindjusar ti je kao vestica kad mesa otrove nije ni cudo sto je suncokret pokleknuo.
našao sam njegovu sliku na internetuMindjusar ti je kao vestica kad mesa otrove nije ni cudo sto je suncokret pokleknuo.
zbog čega si se ogradio?ovako je počelo...
...sad izgleda ovako
Kolegu "mindjusara" sam kontaktirao za savet. Imali smo problema sa samoniklim suncokretom (clear field), cega nije "odneo" pulsar. I ovog puta mu se zahvaljujem za strucne i adekvatne savete! Ovih dana sledi spartanje.
Motikan u dozi 4kese po kjKoji je lek? Špartanje?
A gde ti je NS MAXIMUS,nevidim ga neštoNS MAXIMUS
Koji je lek? Špartanje?