pocerina
Član
Jos nisam cuo da je neko tako kasno sejao psenicu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos nisam cuo da je neko tako kasno sejao psenicu...
kolega nemoj da se ljutis ali ajde casti ti prevedi ovo sta si napisao?!ja sam cuo ko je sejao psenicu u optiamalnom roku i koj asu zita velika su u godnoj nevolji velika vreme ide an ruku a kad padne sneg malo vece eto nevolje u prolece iam da e ubalavi kako stari kazu samo slusajte strucnjake kako kazu samo sluajte iam da se strucinjacima se zalite procenite sami kad da sejete iamte godina iskustav i vreme i sami odlucite enmojoj posle da se akjete jer svaka godina nosi [rvo iskistvo i uvek u prvi razred idemo
ahhaha , e al me nasmeja svaka ti cast .. covek se zurio kad je kucao verovatno zato prva dva slova su zamenila mesta.. popravice ima vremenaPa jel vidiš da je na japanskom ...
Ili su mu slova izbrisana sa tastature!Pa jel vidiš da je na japanskom ...
Dok se ceka popravka pluga isli da potrujemo miseve u psenici.
Vrlo jednostavno: na drsku od metle izbusis dve rupe od 3mm u polozaju kako pase flasi od mineralne vode i tuda provuces zicu da bi pricvrstio flasu, na cepu izbijes rupu od 9mm i samo potreses iznad rupe. Da bi lakse nasuo mamak u flasu ja sam na jednom cepu skinuo samo gornji kraj koji posle zavrnem do pola na flasu u koju sipam a na drugu polovinu cepa zavrnem odsecenu flasu koja u ovom slucaju sluzi kao levak.@frnky
Molio bi objašnjenje ovog patenta (ako nije zaštićen autorskim pravima). Čini mi se efikasan.