sviki
Član
Ne znam za tebe, ali ovde se vidi sastav svake glave, ali ako neko misli da tako treba ok, nista nisam kazao!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam za tebe, ali ovde se vidi sastav svake glave, ali ako neko misli da tako treba ok, nista nisam kazao!
pa brate i vasa se zemlja bas i ne ore lako lepo on vuce i zaorava kazi mi kolko si dao za plug jel bi ja nesto tako za mog 8.92dubina je jednaka samo sto je potrebna veca brzina a moj ruja nije bas kadar za tri brazde
za sad ide super, al smo samo strnjake radili ... ako bude kasnije gusto na dzombi i repistima suziti na 4x30 pa polakoDobro se NH bori sa 4 brazde Da je jos 20-30ks pevao bi samo tako
Plug sam pozajmio,a mislim da je placen 2500€ jedina mana klip sa jednim crevom razjebe razvodnik na traktorupa brate i vasa se zemlja bas i ne ore lako lepo on vuce i zaorava kazi mi kolko si dao za plug jel bi ja nesto tako za mog 8.92