Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Pozvan sam na dane polja Dekalba u cetvrtak 5.9.2013g.Vrbas.
Da li neko sa foruma dolazi?
 
Nije Backo Dobro Polje pored Vrbasa?Ili je mozda ogled izmedju dva naselja.
 
U sredu vidim da organizuje i psss Vrbas dane polja izmedju Vrbasa i BD Polja.
A Dekalb ce biti u cetvrtak?Ja sam cuo za sredu, ali sad vise nisam siguran.
 
Imate u vesti i obaveštenja od 30.8, milankos je stavio flajer PSS Vrbas pa pogledajte, Inače ja sam juče prošla za Vrbas i videla da se uveliko sprema, postavljaju šatori, sređuje okolina.
 
Ovo u Backom Dobrom Polju nije u organizaciji pss Vrbas, najverovatnije Monsanto i MK.
Mi sutra idemo.
 
Da to je u organizaciji Monsanta i traje od sutra do subote . Zajednički dani polja za Rumuniju , Madjarsku , Srbiju , BiH, Hrvatsku , i dal još neke . Ove godine je taj zajednički skup u Srbiji . Valjda smo mi (BiH) i Madjari predvidjeni za subotu. Još sam čuo da su te "ture " obilazaka hibrida sa raznim tačkama zaustavljanja i predavanja kroz sred polja duge oko 900m . Na kraju naravno šator .

Mi ćemo sutra ipak jer u subotu nemožemo . Čuo sam da su za sutra pozvani i Srmeci .
 
Poslednja izmena:
danas na prezentaciji u backom dobrom polju ih nahvalili da su im njihovi hibridi najbolji:osmeh:
 
Danas na danima Dekalba bilo je odlično. Obilazi se ogledno polje po grupama sa vodičem. Dobije se poklon, propagandni materijal sa logom Dekalb (majica ,kačket, termos, rokovnik...). Šator je nešto posebno iće ,piće, muzika... Opšta gužva. Treba doći videti.
 
Imam 5783 i vetar ga je povaljao ali se ispravio.Za mene prosecan a pored njega MAJSADUR 55 bolji je .Trazi kvalitetno zemljiste i za donji teren je dobar ali ne podnosi susu.

- - - - - - - - - -

Imam 5783 i vetar ga je povaljao ali se ispravio.Za mene prosecan a pored njega MAJSADUR 55 bolji je .Trazi kvalitetno zemljiste i za donji teren je dobar ali ne podnosi susu.
 
Nazad
Vrh