joseva
Član
Kimi ima li sta za Podrinje, sem sto ce sutra kod nas biti pakao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kimi prema ovoj karti treba ocekivati padavine u centralnoj Srbiji u subotu i nedelju.primetio sam da se modeli cesto menjaju pre par dana predvidjano je dosta kise pa posle manje pa sada opet dosta kise,samo neka tako ostaneŠta da mu radimo..tako je to.Padavine mnogo lutaju tako da nikakvu tendenciju u vezi toga ne mogu uočiti.
Modele bune 2 stvari:1-vo u pitanju je visinski ciklon,dakle ne postoji centar ciklona u prizemlju,tako da onih 50 hiljada kontrolnih tačaka za podatke u prizemlju i nisu od neke koristi.2-go nismo sigurni hoće li centar visulje nad kopno ili nad more,i kako će se to sve ponašati jer prodora ovakvog tipa nije bilo zadnjih mesec i više dana.
Juče sam videla na par mesta da se kukuruz zaliva tifonima. To je za svaku pohvalu što se tiče agrotehnike, brige domaćina za svoju kulturu. Sve je to lepo a koliko se to isplati? Kako biti pametan ????
verovatno je semenski u pitanju. tako da ima računa zalivati ga.Juče sam videla na par mesta da se kukuruz zaliva tifonima. To je za svaku pohvalu što se tiče agrotehnike, brige domaćina za svoju kulturu. Sve je to lepo a koliko se to isplati? Kako biti pametan ????
Да им продамо ракетле?Nemacka juce: