IVAN ILIC
Član
Zasto nisi odradio neki tretman za posle grada.Kaptan+Fito fert humi super+slavol,ako si imao mogucnosti odmah nakon nepogode bi u mnogome zacelio rane.Ovako,takve rane jesu ulazna vrata za sve infekcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma odradio druže odmah sutradan (posle grada) i kaptan i prihranu i fosetil i streptomicin. Tri dana zaredom ja isprskam a kiša sat, dva posle toga mi spere pa se zbog toga plašim. Nadam se da se ove druge sadnice nisu zarazile. Videćemo. Srećom to mi se desilo u manjem zasadu.Zasto nisi odradio neki tretman za posle grada.Kaptan+Fito fert humi super+slavol,ako si imao mogucnosti odmah nakon nepogode bi u mnogome zacelio rane.Ovako,takve rane jesu ulazna vrata za sve infekcije.
Najbolji su tretmani oko faze cvetanja,a pre toga jesenje plavo kupanje bakrom,pa jos jednom bakar (plavo,crveno ulje...) krajem februara-pocetkom marta.Sada u ovoj fazi ne znam koliko ce imati efekta,ali kakva je ovo napast vredi pokusati svim raspolozivim sredstvima.I naravno bar tri tretmana fosetil-aluminijumom pre intenzivnog porasta mladara,pa sta mu Bog da.
pozdrav njoko
Uvek slabo stojim sa ovom preracunom. Ja nemam tolikom puno stabla . 50 imam ukupno od 4. god. i za redovno prskanjem koristim oko 20 do 25 L vode. Izvini sto ti gnjavim ali koliko ureje na 10 litara vode . Pitam jer znam da je opasno prskat sa tim moze sve da izgori ako je doza ureje jaka . Hvala
obavezno kolega imaš pravo ta 2 prskanja koja se smiju ići s tim sredstvom obavezno čuvati za finale u 6 i 7 mjesecu.Samo bih se još nadovezao na njoko-nu priču. Ubaciti Silvet okvašivač, mnogo je efikasni od drugih.
Takođe ne treba ići na početku vegetacije sa Vertimekom, treba ga uvjek ostaviti za finale.