Meni ovnolike zečice nikad nisu kotile više od 6-7 komada.
Ipak me sećanje više ne služi kako treba. Danas sam pronašao evidenciju koju sam vodio tada. Po toj evidenciji, znale su da okote i do 11 komada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ovnolike zečice nikad nisu kotile više od 6-7 komada.
A pa bas steta...A druze jel ti mozda nestavljas slamu ili neko seno u kotilicu?!To je jako dobar toplotni izolator, i veruj mi kada se zenka lepo ocupa,meni je i po minus 15 lepo odhranjivala mlade,jedino bas neki kada se zakaci za bradavicu dok ih doji,pa da ispadne van gnezda inace njima onda zime nema ako se tako uradi!!!
Zanimljivo,dosta poucnih stvari moze da se cuje u videu
Meni je potrebna pomoc, naime ovako pario sam zecicu od 18-23 februara, posle toga su bili razdvojeni. Ugojila se, bas fino, ima i bradavice izrazenije, ali se jos ne koti. Ne znam u cemu je problem, do sada je vec trebala da se okoti. Napravio sam joj i kotilicu i slamu ali ova mala povremeno kuglicari unutra, mada ima svoj vc odvojen u koji ide. Posto sam pomislio da je trudnoca lazna tj da nije uspelo parenje, pokusao sam ponovo ali ona nece, frkce na zekana. Frkce i na mene, postala je agresivna, ne znam o cemu se radi i sta da radim sa njom?? Cudna neka zecica, pomoc potrebna!!!