Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Са обзиром на проблем воде од 2%, предлажем да урадимо исту ствар као Египат и Етиопија.
Ма не, ни на једно од та два. Египат је пре много година имао опасну фору како је замајавао ове јадне Етиопљане на верској основи. Но, сад нећемо о томе.Da li misliš na ovo?
http://www.globalpost.com/dispatch/...t/egypt/120406/egypt-losing-its-grip-the-nile
Ili čak ovo?
http://www.businessinsider.com/hack...tion-to-protect-its-stake-in-the-nile-2012-10
Zar opet da ratujemo? Ja mislim da je sada red da mi budemo nemi posmatrači dok se drugi šopljavu. Znao sam ja da će biti ratova oko hrane i vode, samo nisam znao da je to vreme toliko blizu da u Africi već počinje.
ako je samo to tacno, a priznajem da ima istine u tome, onda EU bas i ne ide posao sa spustanjem cene zemlje, jer cena raste.Mislim da se puno očekuje od EU. Sumnjam da će nakon ulaska Srbije u EU, biti sunčano vreme a 1 i 15 u mesecu kišnovito. EU je za neke majka a za neke maćeha. Vodeće članice EU će se boriti za Srpsko tržište ali tako da unište Srpsku proizvodnju da bi oni plasirali na naše tržište svoje proizvode. Nije u cilju jedne Nemačke da u Srbiji postoji Sloboda Čačak ili Ei Niš već Da se kupuju boos usisivači, panasonic televizori itd. To je bio slučaj sa privredom a sada je došla na red poljoprivreda. Nije cilj nikome pa ni EU da sebi nabija cene poljoprivrednog zemljišta pa da onda po visokim cenama kupuje već naprotiv da upropasti poljoprivredu kako bih za 1 eur kupovali ha zemlje
covek kupio 130000 hektara u rusiji
ne razumem ja nista taj nemacki ni za vraga nije
ako je samo to tacno, a priznajem da ima istine u tome, onda EU bas i ne ide posao sa spustanjem cene zemlje, jer cena raste.
kupij druze ne ispustaj-kazu kad udjemo u EU bice cena 50 000 eura za hektarZvali me danas i nude mi 2kj za 20.000e Reko je l' to zadnja cena, kaze DA. Onda nisam zainteresovan pa i da je pored mene parcela (a nije).
A šta da mi tek kažemo? Zemlju u našem ataru kupuju Padinci, Crepajci, Debeljačani, Baranđani, a ponajmanje meštani. Cena je od 7000eur/kj pa na gore.I cujem jos da se Padinci interesuju za nasu zemlju. Ja skidam kapu tim ljudima! Ne znam kakva ih muka goni, ali da kupuju njive na 30 km od sela, svaka im cast
I cujem jos da se Padinci interesuju za nasu zemlju. Ja skidam kapu tim ljudima! Ne znam kakva ih muka goni, ali da kupuju njive na 30 km od sela, svaka im cast