Strahinja kv
Član
Tako sam nekako i mislio,ili da uzmem metarske cevke f70 za vodu,pa da ih rasecem i nabijem na njih..pa kad dodje vreme da skine samo izucem,sta mislite o tome..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da , mrezica za stiropor , za fasadu
Ako ti je to skupo ima i jeftiniji a sasvim priridan način zaštite mladih voćki od zečeva i srna.ja sam mislio dok se nisam uclanio na ovaj forum,ko zna sta tu ide da se zastiti,kad ono mrezica za stiropor..hehe
Ako ti je to skupo ima i jeftiniji a sasvim priridan način zaštite mladih voćki od zečeva i srna.
nema jeftinije i bolje zastite od stubova i ograde ! bar iz nekog mog iskustva... kako prosle tako i ove godine , padne pola metra snega i eto lepo povijenih i razvedenih grana zecevima na dohvat ruke , sledece godine opet razvedi i povij , kad ono opet sneg .. stotine mrezica , neka mora i da spadne , sto od snega , sto od vetra i eto i stablo ostane ne zasticeno... heftalica mi srasla sa rukom , samo heftam po vocnjaku i opet nisam sve sacuvao.. nisam probao sa premazima os ribljih ulja i ljudske kose, mozda je tu moja greska , ali sam ubedjen da mi je greska to sto nisam ogradio, skupo jeste u pocetku, ali na duze vreme ,ubedjen sam da je jeftinije...

Pozdrav forumasi
imam jedno pitanje u vezi divljaci srna.
Vocnjak sam podigao pre 3 god. I otad svake zime mi srne uniste pola vocnjaka.
Moje pitanje je jer moze neko da mi kaze kako najefikasnije da zastitim drva ili da oteram srne.
Unapred hvala.

Penzionerska mafija, samo da se gura to im je hobi, nije vazno za sta.