R
rale
Guest
Postovane kolege zanima me neka kasna sorta tresanja za hobi varijantu/samo za sopstvenu upotrebu/ i gde se mogu najpovoljnije kupiti od nekog proverenog proizvodjaca.Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazi mi molim te sta su davali od sorti i na cemu je kalemljeno
http://www.capital.ba/tresnja-pravi-hit-u-macvi/
Ja sam ovo nasao u vezi tresanja u Šapcu(ko zna dal je tacno),ja sam sadio u novembru 2012,i buduci da sam iz Cacka isao sam u Institut za vocarstvo,ali oni uopste nisu imali sadnice na koltu(pominjem ga jer se pominje u ovom tekstu) nego samo na divljoj tresnji i cena im je bila 360 dinara,(ja sam na koltu kupio na drugom mestu)inace za njih dosta rade kooperanti.Ako je cena 600 din pretpostavljam da je u pitanju Gizela ili nesto slicno.
Mislio sam da je puno višlje i hladnije, zbog šljiva, ovaca..
Bolje nemoj da obrađuješ zemlju, narušićeš je, ona je sad lepo formirane strukture, oranje ima smisla kod njiva na kojima se svašta gajilo ili kad se raskrči neki voćnjak pa da se povade žile..