Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
rraallee je napisao(la):Cuo sam da je veoma profitabilna biljka za setvu tj sadnju.Nemam nikakvog iskustva sa tim pa Vas molim za blize informacije,iskustva,savete...Hvala!
aco je napisao(la):Tesko je parirati ceni Kineskog luka, ali to je cist hibrid i sav je uzgojen na hemikalijama tako da u moju kucu nece, jer je nezdrav.. Ja vise volim proizvesti domaci beli luk pa nema veze sto je on sitan, ko zna sta je beli luk sigurno ce prije kupiti domaci beli luk proizveden na nasim prostorima nego Kineski..
ni u moju !! Ni beli ni crni luk , jednom sam probao crni luk iz prodavnice pa toje ko gumu neku da žvaćem nema ni "miris" ni ukus , nema suza kad ga sečeš , da su mi bile vezane oči i da mije neko dao da probam nebi znao šta jedem , tako da . A štose tiče proizvodnje , proizvodi se samo za kućnu upotrebu tako da o cenama i prodaji nemam baš neke informacije .Kineskog luka, ali to je cist hibrid i sav je uzgojen na hemikalijama tako da u moju kucu nece
Maestro je napisao(la):@Baca, pravi covek na pravom mestu sa velikim iskustvom. Jos jednom dobrodosao. Video si moj post od pre par dana gde sam bio odustao. Medjutim, u medjuvremenu sam uzorao oko 5 ari ledine (nekada tu bio vinograd, a vec godina se ne obradjuje) i tu planiram, probe radi, da posejem beli luk na prolece. Ako bude islo kako treba parcela moze da se prosiri na 30 ari.
Razmenicemo telefone za seme.
Ne bi bilo lose da das neka upustva oko pripreme zemlje, djubrenja, sadnje i ostalog, ne samo zbog mene vec i ostalih, predpostavljam da jos neko ima interesa.
Pozdrav i
a u čemu je njihova "tajna" mislim kako je kineski beli luk krupniji i veći od našeg domaćeg ?- kineski luk (dve glavice): 135 g
- jesenjak (5 glavica): 115 g
jhona DERU je napisao(la):a u čemu je njihova "tajna" mislim kako je kineski beli luk krupniji i veći od našeg domaćeg ?- kineski luk (dve glavice): 135 g
- jesenjak (5 glavica): 115 g
Ajde da zanemarimo "klimu" i kod nas je klima "sve bolja i bolja" a koliko znam uspeva sasvim solidno i kod nas .Druga klima, druga sorta, druge agrotehničke mere...