AcA OPEL
Član
Bolje Nivom u kurvanje nego sa X 5 na posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo nije tačno,kada nivi nasedne zadnji diferencijal može samo da se slika,to joj i jeste najveća mana-mali klirens zadnjeg diferencijala.Dobra jeste ali ima mnooogo boljih terenaca od nje..........tako da jedina joj je prednost uloženo-dobijeno tj.cena i ništa više
A ja bih rekao da si se ti malo više nasadio sa ladom nivom i previše naložio na nju jer od nje ništa bolje nisi ni vozio tako da nemožeš ni da daješ neki sud jer boljeg terenca nisi ni video ni vozio.Prijatelju koliko si se puta tako nasadio? To sto si napisao govori da nemas pojma ni kako izgleda lada niva.
jeste upravu si vitara,samuraj,nisan patrol imaju veci klirens od lade jel si se ti nekad vozio u bilo koji dzip?Ovo nije tačno,kada nivi nasedne zadnji diferencijal može samo da se slika,to joj i jeste najveća mana-mali klirens zadnjeg diferencijala.Dobra jeste ali ima mnooogo boljih terenaca od nje..........tako da jedina joj je prednost uloženo-dobijeno tj.cena i ništa više
A ja bih rekao da si se ti malo više nasadio sa ladom nivom i previše naložio na nju jer od nje ništa bolje nisi ni vozio tako da nemožeš ni da daješ neki sud jer boljeg terenca nisi ni video ni vozio.
Dosta sam je godina imao a imao sam i dosta bolje terence od nje a i vozio takođe.Nemoj samo da se razočaraš kada budeš nekad vozio mnogo bolje terence..........od lade nive
Slušaj,ja nekažem da je to loš terenac,iskreno i ja je volim i vozio sam je godinama ali nemojte da se zanosite iluzijama da je najbolji terenac jer nije.U pitanju je samo odnos uloženo-dobijeno jer za te pare boli terenac se nemože kupiti.PozdravSlusaj tema je Lada Niva i pise se o njoj. Daj boze da si imao prilike da vozis toliko automobila koliko sam ja vozio i imao. Prica se o ladi nivi kao terencu u terenu sa terenskim osobinama a ne o nekim prefinjenim dzipovima, brat ima Hondu CRV 2.0 i nemoze da primirise Ladi u terenu dok lada nemoze ni da se poredi sa hondom kao autom...
A ova tvoja izjava o ladi kao nasadi se zadnji diferencijal to je ravno kao da si napisao:sex je dobra stvar pricao mi je jedan sto je gledao
A još može da ide i na votku ,a čik probaj da u nekog od ovih nabudženih sipašKad je vecina kudi ja imam nivu za teren, vecina u sumskim konbinatima voze nive jel koje lud da protera kroz tolke panjeve i samonikle sibljike niklovane i metalik boje ,koji bi bio lud da posle svakog izlaska u sumu na teren davopo stotinak evra za poliranje i jos nesto od plastike sto ce se polomiti usput i ti terenci nisu za panonsko blato pravljeni nego da se keris po grackim ulicama. Niva je zakon za poljoprivredu srbije.