e joe, ključna reč kod tebe je SMO a kod mene je SAM
mada mi drugi ne bi ništa značio sem da nije samostalac tj da paralelno sadimo obojica svako svoje, ovako jedan čovek sporo ide...prvo džak humusa u kolica prospem, prenesem 3 sadnice iz hlada kod rupa sa 3 mrežice, prenesem džakove veštaka, makaze, heftalicu...nabacam humus, zemlju, sadnica, zemlja, veštak, zemlja, humus, zemlja, fertor, zemlja, stavi mrežicu pa tek onda na sledeće
malo sam preterao ali količinski ne, vodim računa, dve lopate humusa na dno, na ovaj prečnik to je tanak sloj, veštaka jedna šaka, humus odozgo tri lopate, fertor šaka. Slikao sam sve, u nedelju veče ću postaviti da vidi koga zanima.
- - - - - - - - - -
ijaoooo gotovo
57 komada trešanja, 12 herc, 44 burlat, 1 hedelfinger
ostao sam kratak 12 sadnica, imam 3 reda po 23 rupe, nisam hteo da sadim ove kalemove od pola metra, sadio sam samo one koji su mi preko metar, najveći broj ih ima oko metar i po...tako da mi ostaje neka seta u duši ali ne mogu više, ogadilo mi se i kopanje i zatrpavanje i blato..možda jedan dan preko zime, ako veže par dana lepo vreme pa kupim i posadim ali ne verujem...sledeću jesen još 3 reda po 23 i ovih 12 i njiva je popunjena
sve sam, od kalemljenja, kopanja rupa, sadnje, baš sam zadovoljon, noćas ima da spavam ko čovek