MAHINDRA

Bio sam skeptik po pitanju kuke jer imam jednosovinku ali nemam problema nosi 4,5t bez problma,provereno

- - - - - - - - - -

Bio sam skeptik po pitanju kuke jer imam jednosovinku ali nemam problema nosi 4,5t bez problma,provereno

Svaka cast @grunt, srecan vlasnik jako dobre masine. kolko te je stajao, i kolko je stajao u varijanti bez kabine cisto radi uporedjenja? Nisam se ni sumnjao da kuka moze da nosi taj teret, samo mi se cini da je mnogo lakse i brze otkaciti i zakaciti prikolicu sa kukom sa krstacem, i to na bilo kakav oslonac. Ovako moras ili dizalicu ili neki lanac ili konopac kao sto si ti vezao na polugama, oslonac odgovarajuce visine i sl. al to ne umanjuje vrednost traktora svakako. Nek te sluzi 100 godina, pa posle sta bude nek bude

Sa modelom 7030 su preterali pored kabine doplata i za kompresor i izadje skoro 23 000 eura

Ovo je prilicno velika razlika sa cenama koje ovde citirate. Nedavno sam razgledavao ove traktore i cene su bile 9.600 eura za 595DI turbo i 14.200 eura za model 7030 ali oba u varijanti bez kabine. Nazalost nisam pitao kolko bi sajalo ugradnja kabine posto nisam bio zainteresiran za to ali razlika od 9000 eura zbog kabine je prevelika. Kako i da je meni su i ove cene koje sam ja naveo prilicno paprene a kamo li ove vase ali to je to...Nadam se da cu parkirati jednog malisana sa turbinom u dvoristu

Doplata za kabinu je povelika jer su to, koliko se sećam, kabine koje idu na MF ili neku jaču marku i čuo sam da su zaista odlične kabine. Ne znam da li na ove veće može da ide kabina sa manjih modela jer je ona dosta jeftinija, ali me takođe interesuje kako ta obična kabina na ovom 595 dihtuje, pošto mi treba nov traktor za voćnjak pa mi je zbog prskanja neophodno da kabina ima ventilaciju i da dobro dihtuje, mada je za to ko stvorena kabina sa 7030. E sad meni treba traktor od 45 do50ks ali da OBAVEZNO ima i prednju vuču i baš je šteta što Mahindra nema manje modele sa prednjom vučom, tako da ću je verovatno teška srca zaobići. Inače u pogodnosti prednje vuče u voćnjaku u rano preoleće i poznu jesen sam se uverio na 539Dv, samo bih sad nešto kvalitetnije, nije mesto da kudim IMT nove traktore.

Danas stigla ponova, tacnije veceras
Mahindra 6500 demo model
foto0292fh.jpg

Ovih dana ću da vas zatrpavam slikama moje Mahindrice
Dakle Mahindra 6500
fotografija0293j.jpg

fotografija0294.jpg

fotografija0295.jpg

fotografija0296.jpg

fotografija0297.jpg

fotografija0299l.jpg

fotografija0300x.jpg

fotografija0304k.jpg

Ima 4 brze i 4 spore brzine, a na reveser napred-nazad.

svaka cast na traktoru ali msm da je ona odradila dobar broj sati do sada,vidi se da je probila rdja ispred menjaca,i papucica kvacila je podobro izlizana...ali traktor je masina,svaka cast jos kabina i pici..:D

Nazad
Vrh