Fendt

20 semtembra u 11h na Ceneju prikaz rada Fendt-ova nzm tacno gde treba doci,gde ce biti taj skup?>: ({
 
Znam ja gde je,ali ne znam kada. Kada se krene iz Novog Sada prema Srbobranu sa leve strane puta. Videcete imaju zastave Inter-agrara i Fendt-a. Odprilike na, cini mi se, nesto vise od 5 km posle Instituta na Sancevima. Koliko sam cuo bice prikaz rada sa Amazone, Kverneland i jos nekim cuvenim markama prikljucnih masina. Imate na njihovom sajtu objasnjeno gde su tacno. :)
 
Lijep pozdrav!

Imam jedno pitanje za sve znalce. Jer možda itko zna, zašto mi neče isključiti prednju vuču na traktoru, radi se o Fendtu 280P. Dosad je sve radilo kako treba, samo odjednom neče više.

Unaprijed hvala.
 
Evo kako izgleda brava:
slika0220.jpg

Pa pazilo se i ovaj put,al eto desava se..


Danas sam mijenjao jednu takvu na Fendtu i odmah sam se sjetio ove tvoje , plaćena je 50€ Hella, dok je u Fendtovom servisu 120€ tj. kao i tvoja. Nisam te pitao onda da li si gledao čiju ima oznaku (mislim na proizvođača) jer ovako na slici mi je identična ovoj hellinoj. Ako će kome još trebati hellin kataloški broj je 6JB 003 959-001
 
Nisam gledao koja je marka,ma ko zna mozda je ista ta samo ovi deru tesku proviziju,a opet ne mora da znaci,sta je tu je,nisam bas imao neki izbor sem prepravljanja tj. da uzmem neku MTZ ili IMT.
 
nije tolika razlika u proviziji već ova kesica s natpisom "AGCO genuine parts" toliko košta :osmeh:
 
Hteo sam da kazem da do sada nisam imao prilike da vidim ovaj broj 828. A verujem da ni vecina na ovom forumu , kao i ja da nisu znali da postoji ova brojka.
 
Nazad
Vrh